Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Bella ne-a adus emoție în suflet, iar Grigore ne-a pus sângele în mișcare! Ce s-a întâmplat în cea de-a șasea ediție a show-ului „Te cunosc de undeva!”

 
+11 click pentru
galerie

Te cunosc de undeva. Sezon 14. Ediția 6. Am râs, am cântat, am dansat, am plâns. A fost gală senzațională, cu transformări ce vor rămâne în istoria emisiunii „Te cunosc de undeva”. La final, câștigătorul săptămânii a fost ales Grigore Gherman. 

Liviu Teodorescu, invitatul special al acestei ediții, ne-a amintit momentul muzical din opera rock Jesus Christ Superstar cu care a câștigat finala celui de-al nouălea sezon al transformărilor.

Franjuri, coregrafie excepțională și o voce de excepție! Invitatul special al acestei ediții, Liviu Teodorescu, s-a întors la „Te cunosc de undeva!” cu o transformare câștigătoare!

Ce transformare! Grigore Gherman a lăsat imaginea de „băiat cuminte” în urmă și a arătat că poate fi un adevărat bad boy! Gelat, cu o șuviță rebelă peste ochi, Grigore Gherman ne-a demonstrat ce mișcări are, în timp ce a cântat în turcă! 

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu am marcat o nouă transformare de colecție: trupa N&D! Câtă eleganță, cât ritm, ce mișcări, ce costume!

Andrei Ștefănescu a fost apariție aurie! O perucă blondă și lentilele de contact albastre i-au desăvârșit transformarea în Delia, simpatico și foarte talentata jurată „iUmor”. La capitolul cântat, însă…

Eleganță, rafinament și o voce excepțională. Pentru două minute, Diana Matei a fost Amalia Rodrigues.

Elegantă și emoționată, Diana Matei a oferit un moment expecțional pe scena show-ului „Te cunosc de undeva!”. Publicul și-a ținut respirația, savurând fiecare notă atinsă de artistă.

Ada și Cornel Palade și-au echipat costumele populare și s-au transformat în cel mai îndrăgit cuplu al scenei teatrului românesc: Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Ce moment! Șerban Copoț și Cezar Ouatu au cântat „Lady”, din pielea uriașilor artiști Lionel Richie și Kenny Rogers.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Andrei, mai cu seamă, sigur i-au invidiat pe Șerban Copoț și Cezar Ouatu. Concurenții au avut de intrat în pielea a doi masculi alfa ai muzicii internaționale: Lionel Richie și Kenny Rogers.

Nimeni nu a fost pregătit pentru mega momentul făcut de Monica și Alexandru Anghel! Ei au cântat stand pe scaun, dar întreaga sală a fost în picioare!

Monica și Alexandru Anghel își cimentează statutul de maeștri ai scenei, cu transformarea din această ediție. Ruleta i-a povocat pe frați să intre în pielea lui Tom Jones (Monica Anghel) și a Ellei Fitzgerald (Alexandru Anghel).

De cele mai multe ori, la „Te cunosc de undeva” se râde. Însă există momente, transformări atât de încărcate de emoție, încât liniștea se așterne în platou. A fost cazul Bellei Santiago care, în această ediție, s-a transformat în regretata Mihaela Runceanu, o voce cu un destin tragic.

Nu e niciodată simplu să joci relaxarea! Sorana a interpretat piesa „Iguana”, intrând în pielea Innei! Povestea de dragoste trăită pe scenă i-a trezit concurentei amintiri dureroase!

 La finalul unei ediții pline de emoții și de transformări ca la carte, un singur concurent a reușit să acumuleze cele mai multe puncte. Se pare că Tarkan i-a purtat noroc, căci Grigore Gherman este câștigător!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ https://s.a1.ro/PcpDGSU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI