Antena Căutare

Ce fac moldovenii cu... moşoaicele? Pepe, Vârciu și Nea Mărin le-au pus capac blondelor. Raluca Dumitru nu a scăpat: "Să o dai de pomană, întotdeauna, cu lumânarea aprinsă"

Pepe, Liviu Vârciu și nea Mărin le-au pus capac blondelor cu aceasta intrebare si le-au eliminat cu usurinta. Ce fac moldovenii cu moşoaicele? Nea Marin stie, bineinteles.

Pepe, Liviu Vârciu și nea Mărin le-au pus capac blondelor cu aceasta intrebare si le-au eliminat cu usurinta. Ce fac moldovenii cu moşoaicele? Nea Marin stie, bineinteles.

Vă întrebaţi ce sunt moşoaicele şi care este rolul lor pe pământ? Ei bine, acestea sunt femeiele care dau de pomană. Şi lucrurile nu puteau să se termine atât de frumos şi liniştit.

Liviu Vârciu a simţit nevoia să se facă remarcat de frumoasă Raluca Dumitru cu o glumă: "Să o dai de pomană, întotdeauna, cu lumânarea aprinsă"

Pepe, cameraman în tinerețe. Amintiri despre prima meserie a artistului: "Am filmat și la morți. Mergeam sub prețul... Liviu Vârciu a primit un cadou inedit pentru sala de cinema, de acasă. Însă, înainte, a fost supus unei provocări: "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x