Te pui cu blondele?

Ne revedem în curând!

Revedere emoţionantă pentru Chef Florin Dumitrescu! A reîntâlnit-o pe femeia pe umărul căreia plângea seri la rând: "În mare măsură, îi datorez ei celebritatea"

 

Chef Florin Dumitrescu a reîntâlnit-o pe femeia pe umărul căreia a plâns adesea, la începuturile sale, chiar în platoul quiz-show-ului prezentat de Dan Negru

Surpriză emoţionantă  pentru Chef Florin Dumitrescu la “Te pui cu blondele?”. Celebrul bucătar a revăzut-o pe prima lui şefă.

"Ştii de când nu am mai văzut-o pe doamna Jeni? Din 2004!!! Ea este cea mai tare păţiseră din oraş. Aveam 14 ani şi curăţam cartofi. Plângeam pe umărul ei şi reuşea să mă facă să merg mai departe. În mare măsură, îi datorez ei celebritatea", a spus Florin Dumitrescu. 

"Era un puşti simpatic, cu doar un an mai mare decât fiica mea. Iar ea era foarte geloasă pe el".

Ce au mai avut cei doi să-şi spună? Vedem în materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe