Antena Căutare

Surprize şi lacrimi! Ilie Năstase, soția sa, Brigitte, și Rică Răducanu vin la “Te pui cu blondele?”: Nu l-am văzut niciodată pe Rică așa de emoționat!

Cel mai longeviv show de cultură generală, “Te pui cu blondele?”, revine la Antena 1, joi, 26 mai, de la ora 20.30, cu o ediție savuroasă care îi va avea ca protagoniști pe Ilie Năstase, soția sa, Brigitte, și Rică Răducanu.


Cel mai longeviv show de cultură generală, “Te pui cu blondele?”, revine la Antena 1, joi, 26 mai, de la ora 20.30, cu o ediție savuroasă care îi va avea ca protagoniști pe Ilie Năstase, soția sa, Brigitte, și Rică Răducanu.
Cu asemenea invitați, confruntarea pe teme de cultură generală cu “armata” celor 50 de blonde din platoul lui Dan Negru va fi una plină de umor, căci cei trei invitați vor povesti pe parcursul quizz-show-ului întâmplări dintre cele mai amuzante.
Rică Răducanu va primi și un cadou din partea blondelor, un coș plin cu ouă fierte, în amintirea meciului de la Ploiești la pauză căruia acesta a încasat în cap, din partea suporterilor, numai ouă roșii. “Suporterii veneau mereu cu vrăjeli din astea… La un meci, la Brașov, a venit unul cu o cioară – mie așa mi se zicea, Cioară - pe care a legat-o cu o sfoară de poarta mea. A zburat cioara și s-a așezat pe bara de sus. Acolo a stat. Nu-mi venea să cred”, povestește Rică .
La rându-i, marele tenismen Ilie Năstase vine cu povești fabuloase despre prietenia cu Albert de Monaco, pe care îl cunoaște din vremea când prințul avea doar 12 ani, mărturisește cui i-a făcut cadou Rolls Royce-ul său și dezvăluie cine este singurul bărbat care a dormit cu el în pat, în repetate rânduri.
Cel mai emoționant moment al serii îl va avea ca protagonist pe Rică Răducanu. Surpriza pregătită pentru el de Dan Negru și echipa “Te pui cu blondele?” îl vor face pe fostul mare portar al Naționalei de Fotbal a României să plângă în hohote. Nu l-am văzut niciodată pe Rică așa de emoționat!”, îi spune Ilie Năstase prezentatorului Dan Negru.
Din ce cauză a plâns în hohote Rică Răducanu, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 26 mai, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Te pui cu blondele?”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar...
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023. Racii primesc vești importante. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023 anunță că nativii din zodia Rac vor avea parte de vești...
Ultimele știri
x