The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

THE WALL. ”Ne-am iubit, dar viața ne-a despărțit. 15 ani! Ne-am regăsit în Piață”. La Matache Măcelarul

 

Carmen și Mircea au terminat același liceu. Plănuiau să meargă la facultate, dimpreună, dar viața a dorit altfel. 15 ani n-au mai auzit, nimic, unul despre celălalt. Fără să știe, s-au căsătorit aproape în același timp, au divorțat aproape în același timp, copiii li s-au născut la intervale mici. Apoi, într-o zi, în piață, la Matache Măcelarul, s-au regăsit. De atunci sunt nedespărțiți. Și visează să ajungă, cu trenul, în Tibet, la peste 5.000 de metri 

S-au vrut, dar viața i-a vrut altfel. Carmen și Mircea se știau din liceu. Visau la o facultate, împreună. Dar Moiraele, Ursitoarele, nemuritoarele, cele ce împart destinul muritorilor, le-a dat alt drum. S-au căsătorit cam în același timp. Apoi, tot în același timp, au divorțat. Copiii lor - o fată și un băiat - au vârste apropiate. Într-o zi, din pură întâmplare, s-au regăsit. Așa a vrut viața. Sau piața, pentru că acolo s-a produs reîntâlnirea: la Matache Măcelarul.

S-au căsătorit, au recuperat cei 15 ani stați departe. Dar au continuat coincidențele: ”Eu lucrez la o primărie de sector, ea, la cea a Municipiului București, deci e un fel de șefă a mea”, glumește soțul. Vor să ajungă în Tibet, despre care Mircea ar putea vorbi non stop. ”Au cale ferată, în China, până acolo sus. Nu e interesant să călătorești la 5.000 de metri altitudine?”, întreabă. ”Ba da!”, răspundem! Le aduce The Wall - Marele Zid biletele pentru locul lui Dalai Lama?

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe