The Wall Marele Zid

SEZONUL 2 | MIERCURI | ora 22.15

Ana și Ciprian Haidău luptă cu "zidul" pentru fetița lor, care nu aude: ”Ne-am permis 24 de ore de plâns, apoi ne-am mobilizat! Vom folosi banii pentru ea!”

 
+2 click pentru
galerie

O  seară de joi, o nouă ediție The Wall-Marele Zid. Concurenții acestei ediții sunt Ana și Ciprian Haidău, care s-au căsătorit în urmă cu zece ani, iar după câteva luni s-au căsătorit. 

S-au plăcut din prima clipă, după două săptămâni a cerut-o de soție, iar trei luni mai târziu s-au căsătorit. Ana și Ciprian au împreună o fetiță, însă are probleme de sănătate, motiv pentru care au venit la The Wall-Marele Zid pentru a câștiga bani. 

”Avem un bebe, o fetiță pe nume Amelia. E greu, dar frumos în același timp. Amelia a fost diagnosticată cu hipoacuzie bilaterală. Pe scurt, nu aude nimic. Ne-am permis 24 de ore de plâns, apoi ne-am mobilizat. Dacă vom câștiga, banii vor fi folosiți pentru fetița noastră.”, au mărturisit ei. 

De asemenea, ei au grijă și de Adela, sora Anei, pe care o susțin la facultate în Anglia, întrucât mama lor a murit. 

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI