Claudiu și Bianca formează un cuplu superb, bine închegat, și vor să dărâme zidul în această seară la ”The Wall”

Concurenții care vin în platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” sunt doi oameni foarte puternici, îndrăgostiți,  care își propun să cucerească zidul prin dragoste, încredere și nu numai.

Concurenții care vin în platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” sunt doi oameni foarte puternici, îndrăgostiți, care își propun să cucerească zidul prin dragoste, încredere și nu numai.

Determinați și ambițioși, Claudiu și Bianca au personalități puternice care s-au atras ca un magnet. Destinul i-a adus împreună încă de acum trei ani, la mare, și de atunci sunt de nedespărțit. De trei ani, cei doi formează o echipă care s-a dovedit a fi în cele din urmă o alăturare de bun augur. Ea este creativă și snsibilă, fiind tehnician de unghii, el este ambițios și are veleități de lider, fiind și campion mondial, de aceea se completează perfect în orice moment.

Coechipierii acestei seri sunt doi oameni îndrăgostiți, puternici și formează un cuplu unit ce ar putea dărâma Marele Zid din primele momente ale confruntării. Iar țelul lor este ca banii câștigați să îi ajute să investească în pasiunile lor și să aibă o viașă mai bună.

Ultimele știri