The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Ioan şi Cătălin sunt în CĂDERE LIBERĂ! Cei doi concurenţi trec de la extaz la agonie şi invers: "Emoţiile sunt mari!"

 

Totul este sub cronometru, emoţiile sunt mari, iar miza şi mai şi! Ioan şi Cătălin sunt pregătiţi să înfrunte Marele Zid

Ioan și Cătălin sunt doi concurenți speciali, care împărtășesc mai mult decât o prietenie frumoasă. Concurenții care pășesc în fața Marelui Zid au un scop comun - să își readucă mamele în țară. Cele două lucrează în prezent în străinătate, pentru a le asigura băieților un sprijin material, însă distanța fața de cei dragi este dureroasă și dramatică. 

Întrebările curg una după alta, la fel şi bilele, aşa că la finalul primei probe, cei doi adună suma de 5.283 de lei.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe