Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Marele Zid le-a schimbat modul de a vedea viața. „Experiența asta a fost ca și cum cineva m-ar fi catapultat din cer fără niciun echipament de protecție. Ceva uluitor”

Pentru cei doi frați Vișinel și Virgil Bălan, participarea la cea mai spectaculoasă emisiune concurs România a fost ceva care cu greu a putut fi descris în cuvinte

Pentru cei doi frați Vișinel și Virgil Bălan, participarea la cea mai spectaculoasă emisiune concurs România a fost ceva care cu greu a putut fi descris în cuvinte.

La doar câteva minute de la terminarea emisiunii, concurenții au povestit cât de mult le-a plăcut să se afle în fața Marelui Zid și câte sentimente contradictorii au trăit în momentele de maximă tensiune.

„Pentru mine a fost ca și cum aș fi fost catapultat dintr-o navă spațială, din cer către Pământ, dar fără să am vreun echipamnet de protecție. E ceva uluitor. Nu poți știi cum e fără să fii aici, fără să simți pe propria ta piele cât e de frumos”, a spus Virgil Bălan.

Pentru Vișinel, lucrurile au stat diferit, dar emoțiile au fost la fel de intense, chiar dacă nu s-a aflat în celebrul izolator: „Eu am plecat de la premisa ca e imposibil să câștig ceva în viață. Chiar dacă plec de-aici cu niște bani, eu încă nu pot să cred. Au fost momente pe care nu le pot compara cu nimic din ce am trăit până acum. E o experiență fabuloasă”, a recunoscut Vișinel.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Video