Căutare Live

Marele Zid le-a schimbat modul de a vedea viața. „Experiența asta a fost ca și cum cineva m-ar fi catapultat din cer fără niciun echipament de protecție. Ceva uluitor”

Pentru cei doi frați Vișinel și Virgil Bălan, participarea la cea mai spectaculoasă emisiune concurs România a fost ceva care cu greu a putut fi descris în cuvinte

Pentru cei doi frați Vișinel și Virgil Bălan, participarea la cea mai spectaculoasă emisiune concurs România a fost ceva care cu greu a putut fi descris în cuvinte.

La doar câteva minute de la terminarea emisiunii, concurenții au povestit cât de mult le-a plăcut să se afle în fața Marelui Zid și câte sentimente contradictorii au trăit în momentele de maximă tensiune.

„Pentru mine a fost ca și cum aș fi fost catapultat dintr-o navă spațială, din cer către Pământ, dar fără să am vreun echipamnet de protecție. E ceva uluitor. Nu poți știi cum e fără să fii aici, fără să simți pe propria ta piele cât e de frumos”, a spus Virgil Bălan.

Pentru Vișinel, lucrurile au stat diferit, dar emoțiile au fost la fel de intense, chiar dacă nu s-a aflat în celebrul izolator: „Eu am plecat de la premisa ca e imposibil să câștig ceva în viață. Chiar dacă plec de-aici cu niște bani, eu încă nu pot să cred. Au fost momente pe care nu le pot compara cu nimic din ce am trăit până acum. E o experiență fabuloasă”, a recunoscut Vișinel.

Viața i-a lovit fără milă pe Vișinel și Virgil Bălan: „Mergeam în gară unde mă apucam să cerșesc. Sunt momente de care n... Prima probă, primele emoții. Frații Bălan au început urcușul către Marele Zid și primii pași au fost așa cum și-au dorit...
Ultimele știri