Marele Zid le-a schimbat modul de a vedea viața. „Experiența asta a fost ca și cum cineva m-ar fi catapultat din cer fără niciun echipament de protecție. Ceva uluitor”

Pentru cei doi frați Vișinel și Virgil Bălan, participarea la cea mai spectaculoasă emisiune concurs România a fost ceva care cu greu a putut fi descris în cuvinte

Pentru cei doi frați Vișinel și Virgil Bălan, participarea la cea mai spectaculoasă emisiune concurs România a fost ceva care cu greu a putut fi descris în cuvinte.

La doar câteva minute de la terminarea emisiunii, concurenții au povestit cât de mult le-a plăcut să se afle în fața Marelui Zid și câte sentimente contradictorii au trăit în momentele de maximă tensiune.

„Pentru mine a fost ca și cum aș fi fost catapultat dintr-o navă spațială, din cer către Pământ, dar fără să am vreun echipamnet de protecție. E ceva uluitor. Nu poți știi cum e fără să fii aici, fără să simți pe propria ta piele cât e de frumos”, a spus Virgil Bălan.

Pentru Vișinel, lucrurile au stat diferit, dar emoțiile au fost la fel de intense, chiar dacă nu s-a aflat în celebrul izolator: „Eu am plecat de la premisa ca e imposibil să câștig ceva în viață. Chiar dacă plec de-aici cu niște bani, eu încă nu pot să cred. Au fost momente pe care nu le pot compara cu nimic din ce am trăit până acum. E o experiență fabuloasă”, a recunoscut Vișinel.

Ultimele știri