Antena Căutare

Mesaj emoționant pe Marele Zid, ce îi lasă pe concurenți în lacrimi

„The Wall - Marele Zid” a dovedit că poate schimba destinul concurenților, dar nu înainte de a-i trece prin toate stările posibile. De la extaz, la agonie, echipa din această seară ce se va lupta cu imprevizibilul va începe competiția cu ochii în lacrimi, în show-ul difuzat pe Antena 1 imediat după serialul Sacrificiul.

„The Wall - Marele Zid” a dovedit că poate schimba destinul concurenților, dar nu înainte de a-i trece prin toate stările posibile. De la extaz, la agonie, echipa din această seară ce se va lupta cu imprevizibilul va începe competiția cu ochii în lacrimi, în show-ul difuzat pe Antena 1 imediat după serialul „Sacrificiul”. Un mesaj emoționant va fi proiectat pe Marele Zid chiar înainte ca jocul să ia amploare, iar încurajările vin din partea unei persoane dragi, ce nu a putut să le fie alături din public.

Ana și Ciprian Haidău s-au cunoscut prin intermediul unei rețele sociale, însă în doar trei luni au devenit soț și soție. Au o chimie extraordinară, iar greutățile pe care le-au înfruntat împreună nu au făcut decât să îi apropie. După moartea mamei, Ana a rămas singurul sprijin pentru sora sa mai mică, Adela, iar soțul său a preluat la rându-i această responsabilitate: „Încă de la început am considerat-o pe Adela ca parte din familie mea, e ca sora mea mai mică. Merită tot sprijinul meu și vreau să o ajut să ajungă unde își dorește.

Din Anglia, Adela va fi chiar cea care le transmite un mesaj special, iar reacțiile concurenților vor fi pe măsură.

Valentin Butnaru, prezentatorul emisiunii, îi caracterizează drept o echipă optimistă și luptătoare. În ciuda faptului că s-au lovit de multe obstacole în viață, diseară vor să demonstreze că o atitudine de învingător poate atrage de la sine un final fericit. Familia Haidău își dorește să investească posibila sumă câștigată în tratamentul fetiței lor, care în primele luni de viață s-a confruntat cu o problemă de sănătate: ,,Amelia a fost diagnosticată de la naștere cu hipoacuzie profundă bilateral, pe scurt...nu aude.”. După ce au investit într-un aparat auditiv și au apelat la nenumărate ore de terapie, Ana și Lucian au reușit să îmbunătățească starea fetiței, iar lupta lor cu Marele Zid, va fi de fapt o luptă pentru Amelia: ,,Planul este să îi oferim Ameliei un viitor cât mai bun. Orice lucru infim contează pentru ea enorm de mult și o ajută în dezvoltare.

Articolul continuă după reclamă

Diseară pe Antena 1, după serialul Sacrificiul, noua ediție a emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” va începe cu proba Căderii Libere, misiune ce descrie perfect natura acestui joc. Cei doi concurenți și-au propus să dea răspunsuri cât mai bune, să lase intuiția să îi ghideze și să facă alegeri cât mai inspirate, pentru că parcursul lor în platou le-ar putea îmbunătăți viitorul: ,,Vreau să mă distrez cu zidul! Însă indiferent de ce se va întâmpla, acest joc ne va întări. Totul va ieși foarte bine, noi oricum suntem niște câștigători.

Costi a semnat contractul! Cei doi concurenți de la The Wall - Marele Zid au plecat acasă cu suma de 27.819 RON... Ana și Ciprian Haidău luptă cu "zidul" pentru fetița lor, care nu aude: ”Ne-am permis 24 de ore de plâns, apoi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x