The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Prezentatorul „The Wall” și nebuniile din copilărie: „Mă băteam cu Bendeac în teatru. Lăsam mizerie, am rupt draperiile...”

 

Vali Butnaru va prezenta cel mai nou show din grila Antenei 1. The Wall sau Marele Zid este una dintre producțiile de mare succes peste Ocean și care va avea premiera în România pe 13 septembrie, iar gazda palpitantei emisiuni este Valentin Butnaru. 

Cunoscut mai degrabă din postura de prezentator al știrilor Antenei 1, Vali Butnaru a oferit blogului Fifistie.ro un altfel de interviu, în care vorbește despre pasiunea sa pentru actorie și începuturile în acest domeniu.

Una dintre amintirile sale este legată de perioada petrecută în liceu, unde l-a avut „rival” pe Mihai Bendeac

„Eram pasionat de teatru, am făcut liceul la Cuza şi acolo a făcut şi Bendeac. El avea o trupă de teatru, era vedeta liceului. Apoi am făcut şi eu cu prietenii mei din liceu o trupă. Eram mai mici, mai aiuriţi şi ne băteam cu trupa lui Bendeac în teatru. Repetam în acelaşi loc şi au ieşit discuţii că noi mai dezorganizaţi, lăsam mizerie, am rupt şi o draperie. În trupa lui Bendeac se muncea mai mult, erau mai organizati, mai disciplinaţi. Bendeac era foarte bun de pe atunci. Cu timpul am înţeles şi noi că trebuie să fim mai serioşi, ne uitam la ei ca la nişte profesionişti, asta ne-a ajutat, ne-am disciplinat şi am crescut încet, încet. Directorul şcolii a remarcat asta şi ne-a luat în serios, ne-a făcut o sală de spectacole în liceu, am fost foarte mândri şi sunt bucuros că Liceul Cuza, poate şi datorită nouă, are acum o trupa de teatru, poate cea mai puternică din liceele din România. Au resurse alocate, se duc la festivaluri. Sunt foarte bucuros că se întâmplă asta.”, a declarat Vali Butnaru pentru blogul Fifistie.ro.

Nu ratați marea premieră a show-ului „The Wall”, miercuri 13 septembrie, de la ora 20.00.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe