The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Runda a doua l-a trecut de la agonie la extaz pe Bogdan! Soții Tănase par mai hotărâți ca niciodată să cucerească „Marele Zid”

 

Runda a doua i-a pus pe soții Tănase în fața unei noi provocări, unde miza este posibilitatea de a-și îndeplini visul!

Întrebările și răspunsurile au dat celor doi emoții de zile mari, iar căderea bilelor din „Marele Zid” a fost o trecere de la agonie la extaz.

„Se putea și mai rău”, a zis Bogdan păstrându-și totuși optimismul atunci când pierdea sume din totalul acumulat până la momentul respectiv.

Cu fiecare bilă lansată, visul lor este tot mai aproape de a se îndeplini. Dar oare destinul le va zâmbi, în această seară?

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe