Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

The Wall Marele Zid

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Dana Usturoi și Dan Cojocaru au rupt contractul! Suma obţinută la zid este de 82.611 RON!

Pasiunea acestora este călătoritul, visul lor fiind o aventură în Thailanda ,,Punem la punct o călătorie mai specială. Va fi un tur în Thailanda. Plănuim să ne luam o mobra. Fară multe bagaje, să ne plimbăm și să stăm cât simțim nevoia în fiecare loc”.

După un joc de foc, în care speranța, încrederea și emoția au atins cote maxime, soțul a decis să rupă contractul!

Au jucat la risc, și-au asumat și câștigul, dar și fiecare pierdere cu zâmbetul pe buze și cu o încredere greu de doborât! Atât Dana, cât și Dan sunt mulțumiți că au avut parte de o experiență unică și că au reușit să se înțeleagă de minune.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro