Antena Căutare

Dana Usturoi și Dan Cojocaru au început în forţă prima probă! Au câștigat 24.122 de lei!

Dana Usturoi și Dan Cojocaru au venit la The Wall cu gândul la marele premiu pe care vor neaparat să îl câștige!

Dana Usturoi și Dan Cojocaru au venit la The Wall cu gândul la marele premiu pe care vor neaparat să îl câștige!

Pasiunea acestora este călătoritul, visul lor fiind o aventură în Thailanda ,,Punem la punct o călătorie mai specială. Va fi un tur în Thailanda. Plănuim să ne luam o mobra. Fară multe bagaje, să ne plimbăm și să stăm cât simțim nevoia în fiecare loc”.

Cei doi au câștigat 24.122 de lei!

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1.

Un cuplu special își testează norocul la The Wall- Marele Zid... Dana Usturoi și Dan Cojocaru, dezastru la runda a doua! Au rămas cu 0 RON!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x