Live acumScena Misterelor
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

The Wall Marele Zid

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Dana Usturoi și Dan Cojocaru au trecut cu bine prin cea de-a treia probă! Au rămas cu 82.611 de RON!

Pasiunea acestora este călătoritul, visul lor fiind o aventură în Thailanda ,,Punem la punct o călătorie mai specială. Va fi un tur în Thailanda. Plănuim să ne luam o mobra. Fară multe bagaje, să ne plimbăm și să stăm cât simțim nevoia în fiecare loc”.

Cea de-a treia probă a fost cu noroc! Cei doi au reușit să obțină extrem de mulți bani cu care vor ajunge acolo unde își doresc!

Plină de emoții și încrezătoare, Dana zâmbește și știe că lucurile merg în direcția corectă! Ea și soțul ei, Dan, se descurcă de minune și fac o echipă excepțională!

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro