Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Diana Mihuțescu și Rodica Murariu au demonstrat că nimic nu este imposibil! Ce s-a întâmplat în ediția 18 din sezonul 2 al emisiunii „The Wall-Marele Zid”

Celebra emisiune „The Wall-Marele zid” s-a întors cu ediția 18 din sezonul 2! Diana Mihuțescu și Rodica Murariu sunt două prietene bune care au venit pentru a-și încerca norocul în fața destinului!

După prima probă, concurentele de la „The Wall-Marele Zid” au adunat suma garantată de 6032 de lei:

Apoi, cu multe emoții, cele două au încercat să răspundă corect la cât mai multe întrebări, dar norocul parcă nu a fost de partea lor de data aceasta, căci Zidul le-a lăsat cu 0 lei! Rodica, însă, a semnat contractul și cele două au plecat acasă cu suma câștigată la prima probă!

Ne revedem JOI, DE LA ORA 22:00, PENTRU O NOUĂ EDIȚIE A EMISIUNII „THE WALL-MARELE ZID”!

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.