The Wall Marele Zid

SEZONUL 2 | MIERCURI | ora 22.15

Ana și Ciprian Haidău, în lacrimi la The Wall-Marele Zid! Mesajul transmis de Adela, sora Anei pe care o susțin la studii în Anglia, i-a emoționat teribil

 

Cea de-a doua ediție a emisiunii The Wall-Marele Zid a adus momente emoționante pentru Ana și Ciprian, cei doi concurenți veniți să câștige bani pentru fiica lor. 

Mai exact, pe Marele Zid a fost proiectat un mesaj emoționant chiar înainte ca jocul să ia amploare, încurajările venind din partea unei persoane dragi, ce nu a putut să le fie alături din public.

”Voiam să vă spun că vă iubesc foarte mult și vă sunt recunoscătoare pentru cât de mult m-ați ajutat și pentru că datorită vouă am ajuns să studiez în Anglia.”, a fost mesajul transmis de Adela, sora Anei, iar cei doi concurenți nu și-au putut stăpâni lacrimile. 

Ana și Ciprian Haidău s-au cunoscut prin intermediul unei rețele sociale, însă în doar trei luni au devenit soț și soție. Au o chimie extraordinară, iar greutățile pe care le-au înfruntat împreună nu au făcut decât să îi apropie. După moartea mamei, Ana a rămas singurul sprijin pentru sora sa mai mică, Adela, iar soțul său a preluat la rându-i această responsabilitate: ,, Încă de la început am considerat-o pe Adela ca parte din familie mea, e ca sora mea mai mică. Merită tot sprijinul meu și vreau să o ajut să ajungă unde își dorește.”. 

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI