The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Valentin Butnaru și-a schimbat dieta pentru a se adapta filmărilor THE WALL –Marele Zid

 

Filmările pentru THE WALL – Marele Zid, cel mai așteptat show din grila de toamnă a Antenei 1, ce va fi difuzat începând cu 13 septembrie în fiecare miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00, au avut deja loc în Polonia. Valentin Butnaru, prezentatorul emisiunii fenomen s-a înarmat cu răbdare și tact, alături de echipa de producție, pentru a livra cel mai bun produs. De aceea, programul special de pe platoul  de filmare a impus câteva schimbări în rutina alimentară a  știristului.

Dacă o zi obișnuită din viața lui Valentin implică cel puțin un antrenament de squash și o alimentație mai mult vegetariană, timpul petrecut pe platoul de filmare l-a făcut să recurgă la un regim ușor diferit. Ritmul alert, ce impunea peste 12 ore de filmare pe zi, a trebuit să fie dublat de alimente stimulante, care să îi mențină puterea de concentare și nivelul de energie constant. Vali Butnaru dezvăluie că în pauzele dintre emisiuni fructele au fost cea mai la îndemână alegere pentru un boost de vitalitate: ,,după prima filmare, aveam 15 minute pauză, timp în care alegeam struguri și mere ca energizante”. Deși în mod normal mănâncă foarte rar carne, în Polonia a introdus și acest tip de proteină în alimentație, doar pentru a-i oferi aceeași doză de energie și a evitat lactatele sau brânzeturile, ce tind să aibă efectul contrar asupra lui. Desigur, cafeaua a reprezentat și ea un stimul important, iar hidratarea a fost mai mult decât necesară, mai ales pentru faptul că prima zi de filmări l-a lăsat pe prezentator fără glas...la propriu! Mai mult, acesta mărturisește că nu a renunțat nici la suplimentele pe care le ia pe parcursul antrenamentelor de squash, ca vitaminele naturale sau magneziul.

O combinație între quiz-show, noroc și strategie, acțiunea THE WALL – Marele Zid este plasată într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri marele zid. Emoțiile ajung la o intensitate incredibilă pe măsură ce bilele roșii și verzi cad de-a lungul zidului, determinând câștiguri impresionante sau pierderi uriașe.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe