Evenimente București 20 septembrie 2018

Evenimente București 20 septembrie 2018. Nu rata unele dintre cele mai relaxante și distractive evenimente din această seară, în capitală.

Pictură

pexels.com

Când weekend-ul e mai aproape decât pare, trebuie să afli ce evenimente și surprize ți-a pregătit Bucureștiul. Ce ar fi să încerci și alte moduri de a te relaxa și destresa, în afară de clasicele ieșiri la bere cu prietenii? Hai să vedem împreună unde poți merge azi după job, după o zi stresantă, plină de întâlniri și prezentări.

Final de septembrie cu pictură și tablouri celebre

Astăzi, 20 septembrie 2018, la Fundația Calea Victoriei, poți participa la un curs inedit de pictură. Acest atelier de creativitate și pictură te va ajuta să mânuiești pensula în primul rând, ca mai apoi să afli despre patru tehnici diferite de pictură. E de ajuns să participi în această seară la primul curs pentru a fi cucerit de lumea artei. Cursul de pictură va dura până pe 27 septembrie.

Regăsirea Bucuriei Autentice

Începând cu ora 18:00, la Europa Royale Hotel, va avea loc conferința de spiritualitate intitulată “Regăsirea Bucuriei Autentice”. Această conferință are scopul de a ne reaminti faptul că oricât de acaparați suntem de grijile cotidiene, nu trebuie să uităm de bucuria provenită din lucruri simple. Conferința se va desfășura între orele 18:00 – 20:00, iar prețul intrării este de 35 lei.

Remember Vali Sterian Ediția a XVI-a

Dacă seara ta de joi s-ar potrivi mai bine cu o seară de folk de neuitat, atunci nu rata acest concert în club Quantic, la ora 19:30, astăzi, 20 septembrie 2018. Dacă ești un fan al lui Vali Sterian, cu siguranță ți-ar plăcea să reasculți o parte din piesele interpretate de acesta. Acest eveniment are loc în fiecare an, cu ocazia zilei sale de naștere.

Live Piano : Mihail Doman

Evenimentul ce are loc la Teahouse 5, pe 20 septembrie 2018, la ora 20:00, îl va aduce pe scenă pe tânărul artist, Mihail Doman. Atmosfera intimă și muzica extraordinară te vor ajuta să te relaxezi și să uiți de săptămâna grea. Albumul său Arhythmology reprezintă viziunea artistului asupra condiției umane.

Grimus la Expirat

În seara această, începând cu ora 19:00, trupa Grimus va concerta în cadrul evenimentului Backyard Acoustic Season. Biletele pentru concert sunt disponibile în rețeaua www.iabilet.ro. Adună-ți prietenii sau colegii de birou și petrece câteva ore ascultând muzică bună.

În această seară, 20 septembrie 2018, ai multe alternative de distracție, împreună cu familia sau prietenii. Poți alege oricare dintre aceste activități sau evenimente, în funcție de gusturile tale. Cu toate astea, întotdeauna e binevenit să încerci ceva nou. Așadar, nu rata șansa de a-ți descoperi un nou talent la un curs de pictură.

Sursă foto: pexels.com

Ultimele știri