Căutare Live

Concert In memoriam Johnny Raducanu, de 1 decembrie, la Sala Radio

Societatea Romana de Radiodifuziune, compartimentul Formatii Muzicale, organizeaza maine, 1 decembrie, de la ora 19:00 Concertul In memoriam Johnny Raducanu, la Sala Radio.

Amintiri legate de artistul si omul de spirit, considerat un nume de referinta al jazzului autohton, se vor regasi in manifestarea ce ii va aduce pe scena pe actorul Ion Caramitru, prieten de o viata cu Johnny Raducanu, pe pianistul, compozitorul si profesorul Mircea Tiberian - in fruntea noului sau trio instrumental avand-o ca solista vocal pe talentata Nadia Trohin.

Participa de asemenea in ipostaze de lideri ai propriilor combo-uri instrumentale Emy Dragoi - unul dintre cei mai buni acordeonisti de jazz ai Frantei, precum si poliinstrumentistul Marius Preda, indeosebi virtuoz al tambalului, care traieste si activeaza in Olanda. Mosu Lungu tine sa sublinieze „preponderenta tinerilor muzicieni, tobosarii Lucian Maxim si Laurentiu Zmau, basistii Michael Acker si Adrian Flautistu, flautistul Cezar Cazanoi, fapt ce ne indreptateste sa speram ca mostenirea marelui disparut va fi permanentizata cu fidelitate inclusiv de exponentii noii generatii. Isi vor marca aportul, in contextul formulelor mai sus mentionate, si interpreti maturi precum bateristul Billy Bontas din Germania si basistul Catalin Rasvan". Prezentator va fi Florian Lungu, el si Mihai Godoroja implicandu-se efectiv in organizarea acestui concert. Biletele sunt, in functie de pozitia fata de scena, 10, 15 si 20 de lei, disponibile la intrare.

Citeste si Jurnalul!

Ce facem de 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei?... „Mascariciul”, in regia lui Horatiu Malaele, la festivalul de la Brasov...
Ultimele știri