Căutare Live

„Dialoguri si fantezii in jazz”, cu Johnny Raducanu si Ion Caramitru la Palatul National al Copiilor

Jazz si poezie, poezie si jazz. In orice ordine le-am pune rezulta acelasi teatru poetic „in cel mai pur distil”, cu muzica urmandu-i respiratia si pasii, ispitind cuvantul cu intensitatea unui acord mereu surprinzator.

Alaturarea liricii cu jazz-ul, intr-o combinatie armonioasa, va fi oferita publicului de actorul Ion Caramitru si maestrul Johnny Raducanu, in spectacolul „Dialoguri si fantezii in jazz", care va avea loc la 9 mai, de la 19:30, la Palatul National al Copiilor.

Pino si Johnny aduc la rampa fragmente de sensibilitate in cheie romantica si sarcastica semnate de Nichita Stanescu, Dan Verona, Petre Stoica, Miron Radu Paraschivescu, Lucian Avramescu si Ana Blandiana. Biletele pentru acest eveniment unicat s-au pus deja in vanzare si costa 50 si 60 de lei, in functie de categoria de loc.

Citeste si Jurnalul!

X Factor a inregistrat un succes rasunator in toata lumea, deopotriva datorita formatului original si productiei de exceptie. Din aceasta toamna, Antena 1 aduce in exclusivitate X Factor in Romania. Inscrierile pe siteul competitiei xfactor.a1.ro au inceput deja, iar in curand vor avea loc primele auditii la nivel national. Nu rata ocazia de a participa!

Coregraful Cosmin Manolescu prezinta spectacolul "Harta corpului"... Turneul Stradivarius, recital suplimentar la Iasi...
Ultimele știri