Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Festivalul Summer Well 2011 aduce distractia pe Domeniul Stirbey

In perioada 13- 14 august 2011 va avea loc prima editie a festivalului Summer Well 2011, informeaza site-ul iConcert.ro. Locatia aleasa pentru acest festival este una speciala: Domeniul Stirbey din Buftea. Organizatorii festivalului vor aduce nu mai putin de zece formatii, toate numele fiind din aria pop si rock a scenei muzicale internationale.

„Un festival ca o vacanta!"- aceasta este deviza sub care se va desfasura evenimentul. Iar zilele urmatoare vor fi anuntate noi nume pentru scena festivalului, dar si informatii despre acesta.

Pana acum, organizatorii au anuntat numele formatiilor care vor concerta in prima zi de festival, iar surprizele pentru cea de-a doua zi continua sa apara. Pentru a mentine suspansul, organizatorii au anuntat doar un singur nume de trupa pe zi. Astfel, pana acum pentru ziua de 13 august, au fost confirmati Chew Lips, Graffiti6, Mystery Jets, Noisettes si Plan B. Pentru ziua de 14 august organizatorii au facut publice doar trei nume care vor fi pe scena: Alex Clare, Chapel Club si The Wombats.

Surprizele pentru cea de-a doua zi ar putea continua cu trupa americana Interpol. Conform site-ului oficial al trupei, Interpol va urca pe scena Summer Well 2011 pe 14 august. Prezenta trupei ce a vandut pana in acest moment peste 2 milioane de albume la nivel mondial, nu a fost inca confirmata de organizatorii festivalului de la Buftea.

Dupa dezvaluirea completa a line up-lui pe site-ul oficial al evenimentului, vor fi puse in vanzare si abonamentele pentru festivalul Summer Well 2011.

Copiii cu varsta sub 12 ani, insotiti de adulti, vor avea accesul gratuit. Festivalul va oferi doua zile pline de concerte live, dar si proiectii de filme, expozitii si alte evenimente surpriza pentru toti cei prezenti acolo.

Transportul Bucuresti-Buftea, tur si retur, va fi asigurat pe toata durata festivalului. Festivalul Summer Well 2011 promite sa devina un spatiu destinat celor pasionati de muzica si celor care le place sa-si impartaseasca pasiunile, intr-un cadru neconventional.

Sursa: iConcert.ro

Recomandari