Hélène Ségara, diva muzicii franceze, in premiera la Sala Palatului

Hélène Ségara, fermecatoarea diva a scenei franceze, vine in mod exceptional la Sala Palatului pentru primul ei concert la Bucuresti, pe 21 octombrie 2011, orele 20:00.

Concertul este organizat in cadrul Festivalului Muzicii Franceze la Bucuresti si face parte din turneul de promovare al noului ei album, lansat in Aprilie 2011 si intitulat „Parmi la Foule". Hélène Ségara va canta in concert atat melodii de pe noul album, cat si melodiile care au facut-o celebra in toata lumea, precum „Elle tu l'aime", „Mrs Jones", „Parlez-moi de nous", „Il y a trop de gens qui t'aime" si „Les vallées d'Irlande".

Descoperita de catre producatorul francez Orlando, fratele celebrei Dalida, Hélène Ségara debuteaza cu albumul „Coeur de verre". Acesta contine melodia „Je vous aime adieu", o declaratie de dragoste a artistei pentru Riviera Franceza, pe care a parasit-o in 1996 pentru a-si incepe cariera muzicala la Paris. Albumul de debut a fost foarte bine primit in Franta si in Belgia. Astfel, vocea puternica si calda o face remarcata de catre marele tenor italian Andreea Bocelli. In anul 1999, Hélène Ségara canta in duet cu Andreea Bocelli versiunea franco-italiana a melodiei care a dat titlul albumului „Vivo per lei", vandut in peste 1 milion de exemplare. Urmeaza rolul frumoasei Esmeralda, din piesa de teatru muzical „Notre Dame de Paris", care cunoaste un succes fenomenal in toata lumea.

„Au Nom d'une Femme", cel de-al doilea album, lansat in anul 2000 si vandut in peste 1,5 milioane de exemplare, primeste discul de diamant, Hélène devenind astfel una dintre cele mai iubite cantarete franceze.

In 2003, in duet cu Laura Pausini, interpreteaza celebra melodie „On n'oublie jamais rien, on vit avec". In anul 2008, albumul „Mon pays c'est la terre", in care Hélène canta in mai multe limbi, ii confirma maturitatea artistica. Melodiile de pe acest album transmit un mesaj de prietenie si egalitate intre popoare.

De-a lungul timpului, vocea puternica si catifelata a rasunat pe cele mai mari scene din Franta, Belgia, Rusia, Ucraina, Maroc, Liban, Elvetia si Canada. Prin timbrul deosebit al vocii, sensibilitatea, eleganta, finetea si umanitatea ei, Hélène Ségara, a reusit mereu sa creeze o legatura unica cu publicul.
Pregatiti-va pentru marea intalnire cu una dintre cele mai seducatoare artiste a lumii, care va canta alaturi de muzicienii ei, in premiera, la Sala Palatului!

Biletele pentru acest concert au fost puse in vanzare la casa de bilete a Salii Palatului. De asemenea, sunt disponibile in reteaua biletoo.ro si myticket.ro. Preturile biletelor sunt urmatoarele: Categoria VIP - 350 RON; Categoria I - 250 RON; Categoria II - 200 RON; Categoria III - 150 RON; Categoria IV - 90 RON.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Hepta

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri