Căutare Live

Incredibil! Amy Winehouse a cantat in platoul Observator!

La o prima vedere, ai impresia ca visezi. Sa fie Amy Winehouse? Nu, din pacate, ne-a parasit prea devreme. Dar cine sa fie, atunci? Ei bine, e Merante, sosia oficiala a regretatei Amy, o artista care, mai nou, a ajuns si prin Romania. 

Cand a vazut-o prima data, in urma cu doi ani, a socat-o asemanarea ei izbitoare cu Amy Winehouse. Unite de pasiunea pentru muzica buna, romanca Dj Wanda si olandeza Merante, sosia oficiala a regretatei artiste, au devenit prietene bune, iar asta vara s-au gandit ca ar putea foarte bine si sa colaboreze profesional. Asa ca Dj Wanda a invitat-o pe Merante in Romania, iar maine va avea loc primul lor recital, Tribute to Amy Winehouse, in Capitala.

"Nu este prima data cand vin in Romania, abia asteptam sa revin. Am fost aici prin anii ’90, cand eram tanara! Romania s-a schimbat foarte mult, e moderna", spune noua Amy Winehouse.

A descoperit-o pe Amy exact la momentul potrivit si, din acea clipa, viata i s-a schimbat. "Am descoperit-o dupa ce a scos al doilea album si mi-a placut foarte mult. Prietenii mi-au spus ca seman cu ea si am ajuns sa-I cunosc muzica. E uimitoare! Lucram intr-un club si ma gandeam daca pot sa ma transform cu totul. Am incercat si a mers", marturiseste Merante. Care Merante, pana la urma? E aproape imposibil sa o numesti altfel decat Amy!

"Nu incercam sa o imit, dar lumea mi-a spus ca era atat de natural, incat am participat la un concurs de talente din Olanda si am castigat. Mi-a spus ca poate trebuie sa ma straduiesc putin", a mai spus artista. Dupa care, cu naturalete, a inceput sa cante "Rehab" in platoul Observator.... Si ce voce are!

Acum, zice DJ Wanda, Merante este luata cu un avioane personale si dusa la show-uri, iar masinile se opresc in trafic atunci cand merge pe strada...

14 septembrie 2008: A murit marele actor roman Stefan Iordache... 15 septembrie 2009: A murit marele actor roman de teatru si film Nicu Constantin...
Ultimele știri