Antena Căutare

Întâmpină primăvara la cel mai mare Târg de Mărțișor, la Divertiland Playland

Divertiland Playland, cel mai mare parc acoperit de distracții găzduiește weekend-ul acesta, Sâmbătă, 27 februarie 2016, între orele 10:00 – 18:00, “Târgul Micilor Meșteșugari și Antreprenori”.

Divertiland Playland, cel mai mare parc acoperit de distracții găzduiește weekend-ul acesta, Sâmbătă, 27 februarie 2016, între orele 10:00 – 18:00, “Târgul Micilor Meșteșugari și Antreprenori”.

La târg vor participa copii de la școli și grădinițe din București care vor expune spre vânzare felicitări, mărțișoare și colaje realizate de ei. Lucrările vor fi vândute în scop caritabil.

Divertiland Playland reprezinta locația perfectă pentru organizarea unor astfel de evenimente, prin adaptabilitatea spațiului, prin accesibilitatea locației si prin faptul că vine cu o completare pe parte de distracție, prin intermediul atracțiilor unice puse la dispozitia vizitatorilor. Astfel, pe lângă târg și achiziționarea de mărțișoare pentru cei dragi, vizitatorii pot petrece câteva ore de distracție în familie, testând singura pârtie acoperita de schi din România, derdelușul, peretele de escaladă, pista de karting și multe alte atracții.

De asemenea, special pentru acest eveniment, pretul biletelor de acces, care includ și utilizarea tuturor atracțiilor și echipamentelor specifice, este de 15 lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii.

Programul de distractie va fi completat cu numeroase momente artistice, momente solo de pian, dansuri latino și recitaluri susținute de copii de la școli de muzică și dans din București.

PREMIERĂ. Cea mai prestigioasă competiţie de unghii tehnice, Nailpro, vine în România... Curioşi ce vor servi VEDETELE în seara Oscarurilor? Zeci de feluri de mâncare, băuturi exclusiviste şi deserturi ameţito...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x