Căutare Live

Klaus Waldeck vine la Warehouse Ballroom, pe 18 Decembrie

Klaus Waldeck vine la Warehouse Ballroom cu un mix vibrant de melodii de pe ultimele sale albume si un preview al materialului pe care il va lansa in curand. Producatorla Spray Records, label cunoscut si pentru Kruder & Dorfmeister si Count Basic, Waldeck a lansat 6 albume, ultimul - "Ballroom stories"- functionand ca o veritabila masina a timpul care te conduce lin pana la inceputul secolului 20

Klaus Waldeck pregateste un DJ set echilibrat si complet, care te va purta printr-o multime de stari si emotii, printr-o multitudine de genuri si perioade temporale total diferite care se contopesc intr-un fel ciudat.

Un bal neconventional, intr-un spatiu post-industrial generos! In deschidere il putem asculta pe Electric Brother, unul dintre cei mai vechi si apreciati DJ-i si producatori de muzica electronica din Romania, iar de afterparty se vor ocupa Gemini Bros.

Sambata / 18 decembrie / 22:00 - Atelierul de Productie, Splaiul Unirii 160. Bilete: 30 lei.

Sursa: Sapteseri

S-a intamplat pe 28 iunie! Romania a cedat Basarabia si nordul Bucovinei catre URSS... Concert de miniaturi si colinde de Craciun...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri