Căutare Live

Victor Rebengiuc, finalist al Marilor Premii Prometheus

Actorul Victor Rebengiuc si regizorul Florin Serban se numara printre finalistii Marilor Premii Prometheus 2010 pentru Opera Omnia si, respectiv, pentru Opera Prima, ce vor fi acordate la 13 octombrie, de la ora 19:00, in Club Prometheus din Capitala

Marile Premii Prometheus pentru Opera Omnia (intreaga cariera) si pentru Opera Prima (debut), acordate in fiecare an de Fundatia Anonimul pentru a recompensa artistii romani de valoare din literatura, muzica, arte vizuale si artele spectacolului, au ajuns la cea de-a IX-a editie.

Finalistii selectati pentru Marele Premiu Prometheus pentru Opera Omnia sunt Stefan Agopian (literatura), Valentin Gheorghiu (muzica), Ion Grigorescu (arte vizuale) si Victor Rebengiuc (artele spectacolului). Marele Premiu Prometheus pentru Opera Prima ii are ca finalisti anul acesta pe: Andrei Terian (literatura), Tiberiu Soare (muzica), Adrian Ghenie (arte vizuale) si Florin Serban (artele spectacolului).

Marele Premiu Prometheus pentru Opera Omnia are o valoare de 100.000 de lei, iar cel pentru Opera Prima de 10.000 de lei. De asemenea, in cadrul galei din 13 octombrie vor mai fi acordate trei premii in valoare de cate 10.000 de lei finalistilor Marelui Premiu Prometheus pentru Opera Omnia. Din juriul prezidat de Andrei Plesu fac parte Eugen Negrici (literatura), Dan Dediu (muzica), Ruxandra Demetrescu (arte vizuale) si Ion Caramitru (artele spectacolului).

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Hepta

Expozitie de arta si cultura ortodoxa la Muzeul Satului... Curatenie de toamna si lectii de schi la Festivalul "Sinaia Forever"...
Ultimele știri