Antena Căutare

Cea mai așteptată animaţie ”The Boss Baby: Cine-i şef acasă?”, șucces răsunător în cinematografele din România!

Animaţia ”The Boss Baby: Cine-i şef acasă?” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, după ce a fost vizionată, în primul weekend, de 26.590 de spectatori şi a încasat 548.561 de lei.

Animaţia ”The Boss Baby: Cine-i şef acasă?” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, după ce a fost vizionată, în primul weekend, de 26.590 de spectatori şi a încasat 548.561 de lei.

Comedia animată, regizată de Tom McGrathm, este cel mai recent film al studioului DreamWorks şi prezintă aventurile unui bebeluş a cărui voce este asigurată de actorul Alec Baldwin.

Comedia ”Jaf cu stil/ Going in style”, cu Morgan Freeman şi Michael Caine în distribuţie, a debutat pe poziţia a doua în clasament, cu încasări de 396.645 de lei şi 19.658 de spectatori, informează Cinemagia.

Filmul ”Ghost in the Shell”, o adaptare a animaţiei japoneze omonime lansate în 1995, a coborât pe poziţia a treia în clasament, cu încasări de 188.019 de lei şi 8.451 de spectatori. Scarlett Johansson interpretează rolul maiorului Motoko Kusanagi, a cărui misiune constă în distrugerea unei societăţi secrete care controlează spiritele.

”Ştrumpfii: Satul pierdut/ Smurfs: The Lost Village”, devansat!

Animaţia ”Ştrumpfii: Satul pierdut/ Smurfs: The Lost Village”, regizată de Kelly Asbury, pentru care Demi Lovato, Mandy Patinkin şi Rainn Wilson şi-au împrumutat vocile, a coborât pe locul al patrulea în box office-ul românesc, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 146.409 de lei şi a fost vizionată de 7.391 de spectatori.

Lungmetrajul ”Frumoasa şi bestia/ Beauty and the Beast”, regizat de Bill Condon, a coborât pe poziţia a cincea în top, după ce a generat încasări de 72.245 de lei. Cel mai recent remake live action al animaţiei ”Frumoasa şi Bestia” prezintă primul personaj gay şi prima scenă de dragoste din istoria grupului Disney. Din distribuţie fac parte Emma Watson, Josh Gad, Luke Evans, Dan Stevens, Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw, Kevin Kline şi Stanley Tucci.

Pelicula ”Power Rangers”, de Dean Israelite, se clasează pe locul al şaselea în top, cu încasări de 58.337 de lei, după ce a fost vizionată de 3.044 de spectatori. Filmul prezintă aventura a cinci adolescenţi aparent obişnuiţi care devin, peste noapte, eroi excepţionali şi trebuie să îşi salveze orăşelul natal şi întreaga planetă de ameninţarea unei forţe extraterestre.

Comedia de acţiune ”Chips: Poliţişti de belea/ Chips”, cu Michael Peña în rol principal, se află pe locul al şaptelea în clasament, cu încasări de 46.366 de lei şi 2.264 de spectatori.

Producţia horror ”Fugi!/ Get out”, regizată de Jordan Peele, a coborât pe locul al optulea în box office-ul românesc, după ce a încasat 37.173 de lei şi a fost urmărit de1.893 de spectatori.

Lungmetrajul ”Kong: Insula Craniilor/ Kong: Skull Island”, regizat de Jordan Vogt-Roberts, a coborât pe poziţia a noua în box office-ul românesc, după ce a avut încasări de 36.287 de lei şi 1.552 de spectatori. Producătorii lungmetrajului ”Godzilla” reinventează povestea de început a unuia dintre cei mai puternici monştri din cinematografia mondială - King Kong.

Pe poziţia a zecea în top se găseşte filmul SF ”Viaţă, primele semne/ Life”, regizat de Daniel Espinosa, cu Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson şi Ryan Reynolds în rolurile principale. Pelicula a încasat, în al patrulea weekend de la premiera pe marile ecrane româneşti, 25.870 de lei şi a fost vizionată de 1.257 de spectatori.

Succes dupa succes! Furios şi Iute 8 bate recordul mondial la încasări! Câţi bani a făcut seria la premieră... Îți mai amintești de Veronica? Uite cum arată azi, la 45 de ani de la succes! Și stai să vezi ce fiică frumoasă are!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x