Două dintre cele mai iubite producții revin? "Titanic 2. Întoarcerea lui Jack" și "Friends", pe micile ecrane. Trailerele care i-au înnebunit pe fani

 

Este imposibil să nu fi văzut măcar o dată filmul fenomen "Titanic". Dar ce spunem noi o dată? De nenumărate ori. Şi cum ai putea să nu explodezi de fericire la aflarea veştii că urmează partea a doua: "Titanic 2. Jack is back", aşa cum a fost intitulat trailerul de promovare, apărut pe YouTube. 

Anul acesta, se împlinesc 20 ani de la cel mai nominalizat film din istoria Oscarurilor. Celebrul Titanic al lui James Cameron a reuşit incredibilă performanţa de a fi nominalizat la nu mai puţin de 14 categorii câştigând doar 11 dintre ele.

Însă, spre dezamăgirea noastră infinită, ne vom bucura doar de o copie a primului vas Titanic, numit Titanic 2. Clip-ul apărut pe internet este doar un fake. Însă un fake ce a reuşit să strângă peste 20 de milioane şi jumătate de vizualizări. Vă daţi seama cât de aşteptat este un nou film?

Compania Blue Star Line a anunţat, în anul 2012, începerea unui proiect măreţ. Se dorea crearea unei copii fidele a celebrului Titanic. Acum, lucrările sunt aproape terminate şi se anunţă lansarea la apă a navei Titanic II, în 2018. Mai multe imagini senzaționale, din interiorul noului Titanic, au fost făcute publice de  Daily Mail.

Aşadar, nu e este vorba nici despre Întoarcerea lui Jack, nici de vreun nou "Titanic", partea a doua a filmului. Chiar şi aşa, aşteptam cu entuziasm rezultatul final al navei.

Un caz similar pare să se întâmple şi în cazul serialului "Friends". A fost o producţie atât de iubită şi vizionată, încă oamenii îşi doresc un nou sezon. Iar acest lucru naşte... trailere false. Montajul video de mai jos a reuşit să strângă nu mai puţin de 10 milioane de vizualizări.

Dar cine ştie? Poate le vine vreo idee producătorilor, văzând asemenea dorinţă din partea fanilor. N-ar fi rău deloc! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe