Live acumDragoste de tata
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Top cele mai bune seriale din 2019 pe care să nu le ratezi

Topul celor mai bune seriale 2019 include cele mai apreciate și așteptate seriale ale anului, fie că vorbim de seriale de dragoste, de comedie, horror, seriale online Netflix sau seriale ce pot fi văzute pe tv sau în cinema.

Topul celor mai bune seriale 2019 include cele mai apreciate și așteptate seriale ale anului, fie că vorbim de seriale de dragoste, de comedie, horror, seriale online Netflix sau seriale ce pot fi văzute pe tv sau în cinema.

În topul celor mai bune seriale 2019 se află, în fruntea clasamentului, unele dintre cele mai mediatizate seriale ale anului de pe Netflix și HBO. Tot din același top fac parte și seriale mult așteptate în 2019, două dintre acestea fiind seriale ce vor fi difuzate în această toamnă de Antena 1: serialul Sacrificiul, care este o family drama cu un scenariu original și serialul Mangalița, un serial de comedie și satiră.

Seriale bune 2019 - cele mai apreciate seriale de până acum

Cernobîl

Cernobîl, serialul ce prezintă povestea dezastrului nuclear din 1986, a devenit cel mai popular serial din lume, devansând producții devenite cult precum "Breaking Bad" și "Game of Thrones", potrivit platformei online Internet Movie Database IMDb.

Cu o medie de 9,7 din 10 pe IMDb - din notele oferite de 140.000 de utilizatori ai platformei deținute de Amazon -, Cernobîl a depășit în popularitate serialul cult "Breaking Bad" (9,5), dar și foarte mediatizatul "Game of Thrones" (9,3), al cărui ultim sezon a decepționat mulți fani.

Game of thrones

Ultimul episod al serialului Game of thrones a fost vizionat de 19,3 milioane de americani, depăşind recordul precedent al serialului, de 18,4 milioane de spectatori..

Game of Thrones" este o producție fantasy cu accente medievale, realizată de HBO, care prezintă istoria bătăliei pentru Tronul de Fier din regatul fictiv, Westeros. Serialul este o producție a americanilor David Benioff și D. B. Weiss și este inspirat din cărțile seriei "Cântec de gheață și foc", ale romancierul american George R. R. Martin

La Casa del Papel

Cel mai urmărit serial străin din istoria Netflix a confirmat și cel de-al treilea sau sezon, despre care nu se știu prea multe încă. Acțiunea urmărește planul unei bande de hoți de a jefui Monetăria Regală a Spaniei.

Citește și: Povestea lui Helsinki din celebrul serial La Casa de Papel: A venit în România să studieze Medicina și s-a făcut actor

Seriale bune 2019 - cele mai așteptate seriale

Mangalița (Antena 1)

Iubitori de seriale de comedie au parte de o surpriză, în toamna 2019. Mangalița, noul serial de comedie de la Antena 1, va avea în distribuție actori de renume ce vor interpreta personaje absolut savuroase.

”Serialul Mangalița este o satiră a realității din administrația locală a orașelor mici, precum și a societății din aceste orașe. Am vrut să fim cât mai aproape de comicul involuntar al funcționarilor publici, așa că multe situații sunt inspirate din realitate. Vorbind despre personaje, este imposibil ca oricare cetățean al României să nu fi dat nas în nas cel puțin cu o parte din personajele din serialul Mangalița”, spune Gabriel Popescu, producătorul general.

Află aici mai multe despre serialul de comedie Mangalița de la Antena 1

Sacrificiul (Antena 1)

Sacrificiul, noul serial Antena1 produs de Ruxandra Ion, are în distribuție actori de excepție. Sacrificiul este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

”Sacrificiul este un serial foarte ofertant pentru un scenarist, pentru că e o frescă a societăţii româneşti contemporane, cu adânci rădăcini din trecutul nostru de acum 55 de ani. Sunt multe poveşti care se împletesc, multe personaje care descoperă secrete şi brusc se trezesc într-o altă viaţă”, declară Simona Macovei, scenarista serialului.

Află aici mai multe despre drama Sacrificul de la Antena 1

The Crown

The Crown, unul dintre cele mai îndrăgite seriale de pe Netflix, care a primit numeroase nominalizări și premii de-a lungul celor două sezoane, aduce în prim plan povestea Reginei Elisabeta a ÎI-a a Regatului Unit al Mării Britanii.

Serialul va fi disponibil curând, în prezent filmându-se încă. Rolul reginei, jucat până acum de Clăire Foy, va fi acum interpretat de Olivia Colman, în vreme ce rolul prințesei Margaret va fi jucat de Helena Bonham Carter.

Citește și: Seriale turcești. Top cele mai îndrăgite seriale turcești, în 2019

The Witcher (Netflix)

Bazându-se pe seria de cărți și seria populară de jocuri video, Netflix prezintă un serial de televiziune, cu Henry Cavill în rolul lui Geralt de Rivia. Acțiunea din Witcher se desfășoară într-o lume fantastică medievală plină de monștri și magie, iar Geralt este un vânător de monștri care, la fel ca toți ceilalți luptători de acest fel, a fost supus unui antrenament drastic și a primit chiar puteri supernaturale pentru a se putea achita de sarcini.

Star Wars: The Mandalorian (Disney +)

Disney lansează serviciul de streaming, Disney +, mai târziu în acest an, și fără îndoială că există câteva serii Star Wars în producție. The Mandalorian este prima serie de acțiune anunțată și cu toate că nu știm sigur dacă va avea premiera în 2019, este în producție de câteva luni, deci e o posibilitate. Acțiunea se petrece între Return of the Jedi și The Force Awakens și se va concentra pe un pistolar Mandalorian, interpretat de Pedro Pascal (Narcos).

Mindhunter: Season 2 (Netflix)

Mindhunter urmărește povestea agentul FBI Holden Ford care împreună cu colegul său, Bill Tench, călătoresc în jurul Americii intervievând unii dintre cei mai periculoși ucigași în serie ai vremii, în încercarea de a înțelege de ce ucigașii fac ceea ce fac. Fiți cu ochi pe Netflix în 2019, sezonul 2 promite să fie la fel de bun ca sezonul 1.

Citește și: Filme online traduse. Unde vezi filme și seriale subtitrate în limba româna