Nimeni nu-l mai recunoaște pe stradă! Gigel Frone, omul-orchestră, este TOTAL SCHIMBAT. Cum arată acum celebrul cântreț!

Gigel Frone este unul dintre artiștii care a fost imitat de-a lungul timpului de către Mihai Bendeac în scheciurile difuzate de Antena 1. Apreciat de românii de pretutindeni pentru dezinvoltura sa, Gigel Frone este originar din Onești, acolo unde s-a lansat cu melodiile sale interpretate într-un mod mai puțin obișnuit.

Frone a părăsit localitatea sa natală în urmă cu câțiva ani, primind mai multe oferte pentru a susține mini recitaluri în locații din Capitală. De atunci, artistul amator nu a mai părăsit Bucureștiul și acum încearcă să-și câștige existența, acceptând aproape toate ofertele.

Nimeni nu-l mai recunoaște pe stradă! Gigel Frone, omul-orchestră, este TOTAL SCHIMBAT. Cum arată acum celebrul cântreț!

Este arhicunoscut faptul că Frone a fost surprins la finele anului trecut interpretând melodiile sale celebre într-un magazin de cadouri. Cei care au pășit în interiorul magazinului au rămas surprinși de schimbarea fizică incredibilă a lui Gigel, care era de nerecunoscut.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri