Tabara romanilor a ghicit vedeta! Ionita de la Clejani, in spatele mastii de “Urs"!

Cel mai tare show al verii vine cu... masti noi! Dupa ce am descoperit ca sub masca lui Ion Tiriac se afla cantareata de muzica usoara, Matilda Pascal Cojocarita, cele doua echipe, dar si spectatorii, au avut o alta surpriza: mos "Urs" si domnisoara "Ursulica". Oare cine se afla in spatele mastilor?

Echipa strainilor, in fruntea careia se afla Victor, nu a putut sa ghiceasca cine a interpetat familia de ursi, care a pacalit... vulpea cea sireata. Fiindca in spatele mastilor se aflau doi interpreti ai muzicii autohtone, echipei romanilor, reprezentata de Dinu Iancu Salajanu, le-a fost usor sa ghiceasca. Bine, poate si datorita silicoanelor "ursulicii"...

Nu mica a fost surprinderea cand "demascatii" au fost Ionita si Margherita de la Clejani. Tabara romanilor a castigat, astfel, premiul pus la bataie.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri