Cel mai așteptat concert din România! Vânzări record de bilete pentru concertul lui Ed Sheeran, încă din prima ora după lansare

ed sheeranSe pare că artistul Ed Sheeran este unul dintre cei mai iubiți în țara noastră, numai așa se explică cum în prima oră după lansare, s-au vândut 17.000 de bilete. Asta în condiţiile în care managementul artistului britanic a impus reguli suplimentare, comparativ cu alte vânzări de bilete.

Se pare că artistul Ed Sheeran este unul dintre cei mai iubiți în țara noastră, numai așa se explică cum în prima oră după lansare, s-au vândut 17.000 de bilete. Asta în condiţiile în care managementul artistului britanic a impus reguli suplimentare, comparativ cu alte vânzări de bilete.

În total, În primele ore de la punerea în vânzare a biletelor la concertul lui Ed Sheeran s-au vândut 25.000 de bilete, iar numărul este în continuă creștere, au comunicat organizatorii pentru InfoMusic

Muzicianul britanic Ed Sheeran va susţine un concert pe Arena Naţională din Bucureşti, pe 3 iulie 2019, parte a turneului mondial pentru promovarea albumului "Divide", iar biletele pentru show au fost puse în vânzare pe 27 septembrie.

Condițiile impuse de managmenetul lui Ed Sheeran nu au lipsit, acestea fiind: limitarea la 4 tichete per cumpărător, tipărirea numelui spectatorului pe bilet sau comercializare exclusiv online.

Cel mai așteptat concert din România! Vânzări record de bilete pentru concertul lui Ed Sheeran, încă din prima ora după lansare

Turneul are loc în perioada mai-august 2019 şi se va desfăşura în Franţa, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda şi Marea Britanie.

În cazul concertelor pe Arena Naţională, cele mai mari audienţe s-au strâns la concertul Red Hot Chili Peppers din 31 august 2012, de aproximativ 47.000 spectatori şi la concertul Depeche Mode din 15 mai 2013, de aproximativ 40.000 spectatori.

Ed Sheeran , în vârstă de 27 de ani, este un cântăreț și compozitor muzical englez. A crescut în Framlingham, Suffolk, dar s-a mutat în Londra în 2008 pentru a urma o carieră muzicală. La începutul anului 2011 a lansat un album independent extins, "No. 5 Collaborations Project", care a atras atenția unor artiști precum Elton John și Jamie Foxx. În acel an a semnat și colaborarea cu Asylum Records.

Ultimele știri