- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Nebunia Pokemon Go a luat cu asalt o lume întreagă și a creat isterie în rândul utilizatorilor care nu mai știu ce să facă, doar doar să prindă ce-i mai râvniți monstruleți. Bateriile se descarcă, nervii îi lasă și în curând și ochii. Dar a apărut soluția!
Luând rolul de radar pentru descoperirea automată a personajelor Pokemon, PokeDoctor rulează ca aplicaţie de fundal pe telefonul mobil, emiţând mesaje de notificare atunci când un Pokemon este detectat în vecinătate.
Atunci când un Pokemon este detectat, PokeDoctor arată locaţia acestuia pe hartă, precum si durata de timp rămasă la dispoziţie pentru prinderea sa.
Aplicaţia PokeDoctor poate fi descarcată gratuit. Există și o versiune plătită: pentru 2.99 dolari oferă în plus o funcţie de filtrare pentru excluderea monstruleţilor mai puţin valoroşi.
”Pokémon Go”, prima incursiune a companiei japoneze Nintendo în domeniul jocurilor destinate dispozitivelor mobile, a generat o veritabilă frenezie pe plan mondial în rândul posesorilor de tablete şi smartphone-uri, bucurându-se, la doar câteva zile după lansare, de un succes fenomenal.
Lansat pe 6 iulie în Statele Unite, Australia şi Noua Zeelandă, jocul ”Pokémon Go” a atras într-o singură zi mai mulţi utilizatori în Statele Unite decât reţeaua de socializare Tinder pe dispozitivele care folosesc sistemul de operare Android.
Totodată, rata zilnică a utilizatorilor activi este aproape egală cu cea a reţelei de socializare Twitter. Jocul este utilizat în medie 43 de minute pe zi, mult decât WhatsApp sau Instagram.
Pokemon Go rusesc. Ce vor vâna rușii, în locul "monstruleților de buzunar"... Părinții au luat-o razna de când a apărut Pokemon Go! Nu îți vine să crezi ce au ajuns să facă!...