Căutare Live

Cele mai bine vândute 10 cărți de pe LIBREX de la începutul pandemiei de COVID-19: le poți achiziționa și tu cu transport gratuit!

Nu-i așa că printre activitățile tale preferate din perioada de auto-izolare a fost cititul? Suntem siguri că ți-ai găsit timp suficient pentru a parcurge toate cărțile pe care le aveai pe lista (sau în biblioteca) și acum îți doreșți unele noi. 

Cele mai bine vândute 10 cărți de pe LIBREX de la începutul pandemiei de COVID-19

librex.ro


Recomandarea noastră este să comanzi online, de la LIBREX și să susții astfel campania inițiată de aceștia: ,,Solidari cu ține”. Campania se realizează prin următoarele acțiuni:

  • transport gratuit la orice comandă, indiferent de valoarea ei
  • semne de carte speciale, în ediție limitată oferite la fiecare comandă: #CititulInVremeaCOVID
  • o inițiativa pe care te încurajăm să o sprijini, în colaborare cu cu Fundația World Vision România: donarea a 400 de cărți către copiii din zone defavorizate, care nu mai au acces la educație în acest moment. Poți sprijini inițiativa cumpărând vouchere de pe site (de 5, 10 sau 15 lei).

În cele ce urmează, îți vom prezența Top 10 cărți vândute în perioada martie-aprilie, însă înainte vrem să îți recomandăm o apariție nouă la LIBREX: Recviem vesel pentru tata, de Radu Paraschivescu. Îți garantăm că este o carte ce îți va merge la suflet, mai ales dacă îți place acest autor. Și așa cum ți-am promis, iată topul!

1. Conversații cu Dumnezeu vol. I+ÎI+III - Un dialog neobișnuit - Nealle Donald Walsch: nu mai este nici o surpriză pentru nimeni faptul că aceste cărți se află în topul preferințelor românilor. De cele mai multe ori, vânzările pentru aceste cărți cresc în preajma Paștelui sau Crăciunului, fiind cadouri excelente pentru cei dragi. Însă, anul acesta sunt apreciate și pentru mesajul pe care îl transmit, acela de a înlătura frică. Iar tot mai multe persoane, au nevoie să știe că în vremurile acestea, nu sunt singure și că pot alungă toate temerile, reușind să ducă o viață cât de cât normală.

2. Elena Ferrante - Tetralogia Napolitană - 4 Volume: una dintre cele mai îndrăgite autoare contemporane și-a găsit loc și în casele românilor în această perioada. Cărțile ei vorbesc despre dragoste, familie, prietenie, apartenența. Cel mai cunoscut volum este ,,Prietenă mea genială”.

3. Oamenii fericiți citesc și beau cafea: nu te lasă păcălit de titlu. Este un român cu final neașteptat, care ne demonstrează că pentru a avea o viață fericită, uneori trebuie să trecem și prin dezamăgiri și necazuri, însă pentru toată lumea există o ,,luminița de la capătul tunelului”.

4. Pachet Jamila Cuisine - Set 2 Volume: cărțile Jamilei nu mai au nevoie de nici o prezentare și cu siguranță în această perioada, când toată lumea a gătit mult mai mult, au fost de mare ajutor. Sunt rețete simple, pe care le poate prepară oricine, cum ar fi și celebrul Cozonac fără frământare, care a cucerit inimile a mii de persoane.

5. Mister, de E L James: cel mai nou titlu al autoarei celebre pentru Trilogia Cincizeci de Umbre. Este tot un român de dragoste, iar criticii deja consideră această carte mult mai bună decât precedentele.

6. Set 4 cărți JOHN C. MAXWELL: patru cărți ale unuia dintre cei mai cunoscuți autori de dezvoltare personală din lume. Dacă îți doreșți să înveți permanent și să ajungi cea mai bună versiune a ta, aceste cărți sunt pentru ține.

7. Tarotul Rider Waite: o apariție neașteptată în acest top, însă dacă și pe ține te pasionează tarotul și ai vrea să afli mai multe despre acest domeniu, îți recomandăm această broșură, însoțită de cărțile necesare.

8. Colecția completă Pettson & Findus. Set 9 cărți: bineînțeles că nu puteau lipsi cărți pentru copii, iar acestea sunt foarte apreciate în întreagă lume, atât pentru textele atractive, dar și pentru ilustrații.

9. Artă subtilă a nepăsării: o altfel de carte motivațională și de dezvoltare personală, o carte ce atrage prin sinceritate, limbaj nonconformist și adaptarea regulilor pentru o viață fericită la societatea actuală, nu la o lume utopică, așa cum promovează majoritatea autorilor din această sfera.

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole

10. Magia - Rhonda Byrne: cu toții avem nevoie de puțînă magie în viață noastră, însă cum ar fi dacă ai află că magia ne înconjoară permanent și că trebuie doar să o descoperim?

Sperăm că ți-au plăcut recomandările de cărți! Am vrea să știm dacă ai citit măcar una dintre acestea și ce părere ai avut despre ea.

Cum să lucrezi de acasă într-un mod eficient?... Marți, 19 mai, cumperi Jurnalul și primești gratuit o mască de protecție...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri