FOTO EXPLOZIV: Kim Kardashian de Rusia îi înnebunește pe bărbați. Naturală din cap până în picioare, aprinde fanteziile domnilor

 
+9 click pentru
galerie

Anastasiya Kvitko, cunoscută pentru fotografiile sale picante postate pe rețele de socializare, are peste 2.6 milioane de fani pe Instagram.

Tânăra de 21 de ani este încântată de formele sale generoase și nu are nicio problemă în a arăta asta și celor din jur. În majoritatea fotografiilor, Anastasiya apare aproape dezbrăcată.

A devenit faimoasă pe rețelele de socializare, după ce a fost descoperită de o agenție de modeling. Încă de la vârsta de 17 ani, a fost în atenția fotografilor, dar, pentru că era destul de plinuță, i s-a cerut să slăbească, refuzând categoric.

Și, dacă aveați vreun dubiu legat de autenticitatea formelor sale, ei bine, Anastasiya neagă că și-ar fi făcut operații estetice sau că și-ar fi pus implanturi.

"Nu am făcut nicio operație, tot ceea ce fac este sport și merg la sală. Nu voi schimba nimic la mine, pentru că îmi place așa cum sunt, naturală. Dar nu consider că este ceva negativ să apelezi la chirurgia plastică" a declarat tânăra de 23 de ani, pentru Mirror.

Tânăra are un succes incredibil la bărbați: "Cred că este vorba de formele mele feminine. Cred că este la modă să mă compare cu Kim Kardashian.

Din spusele frumoasei rusoaice, mulți se întreabă cum poate dormi pe niște sâni așa de mari. Dar, pentru ea, nu e deloc greu, după cum susține.

Vă lăsăm să vă delectați cu cele mai sexy fotografii. Vizionare.. plăcută!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe