(P) „Iubirea te învață”– O carte-confesiune de la Irina Binder, autoarea din spatele fenomenului Fluturi

Iubirea te învață să prețuiești fiecare zâmbet, fiecare moment și fiecare carte.

Irina Binder lansează o nouă carte

Dar noi suntem astăzi prea grăbiți să-i acordăm atenție primului nostru profesor. Într-o lume care strigă, am uitat să ascultăm șoaptele prin care iubirea încearcă să ne ghideze spre o viață împlinită, trăită frumos și autentic.

De aceea avem nevoie de artiști și scriitori care să umble prin lume cu simțurile treze și să adune pentru noi toate lecțiile pe care nu am avut răgazul să le înțelegem. Iar autoarea a reușit să facă acest lucru în noua sa carte Iubirea te învață – Irina Binder.
Autoarea are un talent aparte pentru suprinderea tuturor nuanțelor trăirilor omenești, care fascinează cititorii și îi transformă cărțile în bestsellere. Astfel, atunci când ea a anunțat, în 2018, că va începe un nou proiect închinat iubirii, pentru fanii îndrăgostiți de romanele sale Fluturi și Insomnii, a început o așteptare dulce-amărui.

Totuși, iubirea pentru lectură i-a învățat pe cititori să aibă răbdare. Iar, acum, putem, în sfârșit, să ne bucurăm de fiecare frază din noua carte și să redescoperim iubirea ascunsă în tot ceea ce ne înconjoară. Volumul a apărut într-un moment de cotitură din viața scriitoarei, astfel că fiecare cuvânt este încărcat cu mai multă sensibilitate și trăire.

Am scris-o în cea mai grea perioadă din viața mea, după pierderea mamei mele, dar am scris-o cu iubire și fiecare cuvânt mi-a fost refugiu în momentele mele cele mai triste.

Nu o să vă divulg nimic din ceea ce este între copertele ei, ci vă las să-mi descoperiți singuri fiecare trăire, fiecare sentiment, și, ca de obicei, după ce o veți citi cu sufletul, aștept cu nerăbdare impresiile voastre sincere. ” – Irina Binder

Noua carte a Irinei Binder te inspiră și te motivează să trăiești altfel. Să te oprești și să savurezi fiecare moment al vieții tale. Să-i oferi semnificație și frumusețe prin faptele tale. Pentru că, în primul rând, iubirea ne învață să renunțăm la tot ceea ce ne fură din dulceața vieții și să alegem întotdeauna blândețea.

Iubirea ne reamintește că viața fiecăruia dintre noi are un scop pe care suntem responsabili să îl găsim. Și acesta nu este să avem dreptate în fiecare situație, să ne certăm, să ne construim viitorul năruind speranțele celorlalți.

Pentru a transmite mesajul său despre IUBIRE, scriitoarea a creat o carte-confesiune în care cuvintele au puterea să vindece orice rană. „Iubirea te învață – Irina Binder” este, de fapt, un ghid care îți arată cum ar putea arăta lumea dacă ai încerca în fiecare zi să fii puțin mai bun, invitându-te să-ți asumi responsabilitatea pentru fiecare gând și gest.

Volumul îți prezintă viziunea unică asupra existenței umane a unei scriitoare care a ales să-și dedice viața observării și consemnării tuturor emoțiilor care ne definesc. Este o carte personală, introspectivă, care te cucerește deopotrivă prin întrebările pe care le adresează și răspunsurile pe care le oferă. O carte pe care de-abia așteptăm să o descoperi!

Iubirea te învață – cel mai nou titlu al autoarei-fenomen Irina Biner - este disponibil acum la Bookzone. Comandă acum!

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri