Antena Căutare

Plaja din România care face parte din topul celor mai relaxante locații de la malul mării, în Europa. Se află pe locul 10

O plajă din România se află pe locul 10 în topul celor mai relaxante locații de la malul mării din Europa. Zona este cunoscută pentru peisajele spectaculoase și apa mării de un turcoaz deosebit.

O plajă din România se află pe locul 10 în topul celor mai relaxante locații de la malul mării din Europa | Shutterstock

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Europa este plină de plaje idilice. Acestea au propriul lor farmec, impresionând de fiecare dată turiștii cu atmosfera deosebită și peisajele ce pot tăia răsuflarea.

Există o mulțime de locații la malul mării care îmbină relaxarea cu frumusețea naturală și cultura locală. Printre destinațiile care au atras atenția vizitatorilor de-a lungul anilor se află și o plajă din România.

Țara noastră a devenit rapid faimoasă în rândul străinilor pentru distracția de pe litoralul românesc, dar și pentru plajele atrăgătoare. De curând, SpaSeekers.com a realizat un clasament cu cele mai relaxante 10 locații de la malul mării, iar printre acestea se numără și o plajă din România.

Citește și: Unde se merge la mare în luna octombrie 2024. Nouă destinații turistice perfecte de plajă pentru toamnă

Articolul continuă după reclamă

Studiul a avut la bază mai multe recenzii de călătorie online, care au scos la iveală top 10 plaje relaxante din Europa, din perspectiva turiștilor. Acestea au fost alese în funcție de cât de des s-a folosit cuvântul „relaxant” în descrierea lor, conform gandul.ro.

Ce plajă din România ocupă locul 10 în topul celor mai relaxante plaje din Europa

România este cunoscută pentru litoralul său de la malul Mării Negre, unde istoria, tradițiile și peisajele pitorești se întâlnesc pentru a crea experiențe de neuitat. O mulțime de turiști din toate colțurile lumii vin anual în Constanța pentru a se bucura de frumusețea orașului și zonele relaxante.

Conform studiului SpaSeekers.com, plajele din Marea Britanie se află pe primele locuri în topul celor mai relaxante destinații de la malul mării, în Europa.

De asemenea, recenziile vizitatorilor scot în evidență faptul că plaja Constanța ocupă ultimul loc în clasament. 5,4% din turiști au votat-o ca fiind cea mai relaxantă plajă de pe continent, conform sursei citate mai sus.

Top 10 plaje relaxante din Europa

Primul loc este ocupat de plaja geotermală Nautholsvik din Islanda. Aceasta zonă este considerată de turiști foarte liniștită, unde se pot relaxa departe de aglomerația din orașe. Locația a fost votată de peste 15% din cei care au participat la studiu, fiind considerată o plajă cu atmosferă plăcută.

Pe locul doi se află plaja Ayia Thekla din Cipru. Destinația de vis impresionează cu apele sale turcoaz și peisajele naturale.

Plaja Amager Strandpark din Danemarca este plasată pe locul trei cu 8% din recenzii. Aceasta oferă turiștilor experiențe inedite și priveliști spectaculoase ale Mării Baltice.

Pe locul patru se află plaja Salthill din Irlanda, urmată apoi de plaja Kavatsite din Bulgaria și de plajele Portmarnock și Killiney, tot din Irlanda.

Citește și: Unde se găsește podul lui Dumnezeu din România, o minune a naturii. Este singurul din lume deschis traficului rutier

Locul opt în topul celor mai relaxante plaje din Europa este ocupat de plaja Sveti Jakov din Croația. De altfel, plaja Tramore din Irlanda se află pe locul nouă în clasament.

Ultimul loc este ocupat de România, cu plaja Constanța, unde turiștii se bucură de fiecare dată de momente de relaxare și de peisaje memorabile.

(P) Pregătește-te pentru toamnă: nu lăsa frigul să ajungă la tine!... Antena Stars, locul patru în top all channels ieri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x