Antena Căutare

Sâmbătă, de la ora 16.00, Mădălina Bălan prezintă Visul românesc – Succes american la Antena Stars

Începând de sâmbăta aceasta, de la ora 16.00, Mădălina Bălan le aduce telespectatorilor poveşti de succes ale românilor care au avut curajul să lase totul în urmă şi să pornească în aventura vieţii lor, de la zero, în Statele Unite ale Americii.

Colaj cu Mădălina Bălan în emisiunea Visul românesc - Succes american Galerie
Începând de sâmbăta aceasta, de la ora 16.00, Mădălina Bălan le aduce telespectatorilor poveşti de succes ale românilor care au avut curajul să lase totul în urmă şi să pornească în aventura vieţii lor | Antena 1

În cadrul emisiunii Visul românesc – Succes american, invitaţii îşi vor deschide larg uşa casei, dar şi a sufletului, şi le vor împărtăşi telespectatorilor fiecare etapă a parcursului lor în drumul către succes: de la momente dificile, atât financiare, cât şi emoționale, până la fericire, împlinire şi siguranță financiară, cu toate se vor regăsi în interviurile filmate în SUA de echipa Antena Stars.

Ce spune Mădălina Bălan despre emisiunea Visul românesc - Succes american de la Antena Stars

„<Visul românesc – Succes american> este mai mult decât o emisiune de televiziune, este un proiect de suflet, făcut cu tot sufletul. Îmi doresc să ajungă la toţi oamenii care au nevoie să înţeleagă faptul că succesul nu le este rezervat doar unora, ci oricine îl poate atinge dacă este dispus să muncească pentru visul lui.

Citește și: Cum arată fiul Geaninei Ilieș. Patrick are 17 ani, iar prezentatoarea TV susține că a „crescut împreună cu el”

La începutul acestui an, am plecat peste ocean, în America, să întâlnesc români care au visat în România şi au ajuns să confirme, după ani de trudă că visul american nu este doar o iluzie! Pentru toţi telespectatorii care au nevoie de o motivaţie, doza de încredere şi curaj, vine în fiecare sâmbătă, de la ora 16.00, la Antena Stars!”, declară Mădălina Bălan.

Emisiunea Visul românesc – Succes american va putea fi urmărită săptămânal, sâmbăta, de la ora 16.00, la Antena Stars.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x