Alexandru Balog are 43 de ani si este bucatar-sef la propriul sau restaurant, din Sibiu. Este de origine maghiara si spune ca stapaneste cel mai bine preparatele unguresti. Bunica a fost cea care l-a influentat in ceea ce priveste gatitul: „Tin minte ca imi gatea foarte fain un fel de gulas vegetarian, adica o supa vegetariana cu niste gusturi mai intense. Eu cred ca gusturile se impregneaza in minte din copilarie si trebuie sa le mentii toata viata”.
Razvan Cruceanu este din Bucuresti si are 38 de ani. Este de meserie inginer si gateste din pasiune. Pe langa faptul ca este un bucatar iscusit, Razvan este si unul dintre cei mai importanti importatori de produse de cooking si bucatarie din Romania. Gatitul nu este singura sa pasiune, caci ii place si sa se plimbe cu motocicleta sa prin oras, ori de cate ori are putin timp liber.
„Eu m-am gandit la inceput ca e mai usor, dar m-am impiedicat la un moment dat”, a povestit Alexandru, la finalul probei.
Proba ia sfarsit! Urmeaza partea grea... Jurizarea!
Jurizarea celui de-al cincilea duel... Jurizarea celui de-al saselea duel...