Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

O concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu, acuzată în direct”: ”Te-ai culcat cu un profesor în facultate, recunoaște!”

Adriana și Mihaela își aruncă declarații acide! În urma unei discuții, iubita lui Valentin afirmă că: ”Un alt profesor mi-a făcut avansuri fără nicio perdea!”

Adriana și Mihaela își aruncă declarații acide! În urma unei discuții, iubita lui Valentin a fost luată la rost și de Constantin, iubitul Mihaelei. „Te-ai culcat cu un profesor în facultate, recunoaște!”, i-a spus băiatul Adrianei.

Adriana a ieșit în ofensivă și lei-a dat replici dure celor doi. Mihaela a acuzat-o pe prima de falsitate și de faptul că de fiecare dată se folosește de plâns pentru a impresiona pe ceilalți. Mai mult, Mihaela i-a spus Adrianei că ea nu s-a folosit de nicio relație cu vreun profesor sau mentor pentru a reuși în viață.

Adriana a punctat că a trăit într-adevăr o relație cu un profesor, unul pe care l-a iubit. Însă Constantin a taxat-o imediat, judecând-o pentru trecutul ei. Adriana a recunoscut că mai multe cadre didactice i-au făcut avansuri, fără a ceda însă. Mai mult, spune că a absolvit o facultate pentru că a învățat.

Recomandari