Căutare Live

Adrian Sina prins intre zapezi. Juratul X Factor isi incarca bateriile in Austria

Adrian Sina, juratul X Factor a plecat intr-o bine meritata vacanta la schi, in Austria, dupa un an cu sute de concerte in tara si strainatate, cateva videoclipuri noi, dar si cu primul sau proiect in televiziune.

Mai bine de sase luni, Adi Sina a fost parte a fenomenului X Factor, un show de amploare care a presupus deplasari prin toata tara, zile intregi de auditii, zece saptamani de gale live si, pentru fiecare gala, concurenti de indrumat: cei din categoria peste 25 de ani. Odihna este cu atat mai justificata cu cat Adi Sina a reusit sa isi mentina cei mai multi concurenti in show, intrand in marea finala X Factor cu doi dintre invataceii sai: Alin Vaduva si Iulian Vasile.

Membrul trupei Akcent se relaxeaza in Alpi, schiind de dimineata pana seara. Saptamana viitoare va reveni insa in Romania si va demara noi proiecte. Pe lista prioritatilor se inscriu melodiile pentru finalistii X Factor. Adi Sina a declarat ca intentioneaza sa compuna cate o melodie pentru Andrei Leonte, Alin Vaduva si Iulian Vasile.

GSP TV, reintrodus in grila de programe a celor de la RCS&RDS... Adriana Bahmuteanu il alinta pe Prigoana “ardei umplut”! Vezi alte declaratii incendiare la “Te pui cu blondele”...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri