Căutare Live

Andreea Tonciu vine la iComedy, pentru ca Răzvan şi Dani să-i măsoare nasul

Sâmbătă, 30 noiembrie, la iComedy, Răzvan şi Dani, invitaţii speciali ai ediţiei, sunt provocaţi să-i măsoare nasul Andreei Tonciu.

Sâmbătă, 30 noiembrie, la iComedy, Răzvan şi Dani, invitaţii speciali ai ediţiei, sunt provocaţi să-i măsoare nasul Andreei Tonciu.

“Înarmaţi” cu o ruletă, cei doi matinali au încercat să afle ce dimensiuni are nasul Andreei, nas pe seama căruia se fac glume dintre cele mai îndrăzneţe. Şi au fost uşor stângaci, pentru că nu ştiau de unde să înceapă “operaţiunea”. Dani îi mărturiseşte Andreei că nici el nu are un nas tocmai mic, iar Răzvan îl “urechează” pe Mikey Hash, co-prezentatorul emisiunii: “Cum ai citit tu glume despre nasul Andreei Tonciu cu bârna asta?”

Tonciu le-a reproşat lui Răzvan şi Dani că n-au invitat-o niciodată la ei în emisiune şi a primit cu umor toate comentariile care s-au făcut pe seama nasului ei. “Mie mi se pare că am un nas frumos! Sunt foarte mândră de el, presupun că oamenii n-au ce face atunci când se iau de nasul meu!”, a spus ea.

Care sunt dimensiunile nasului Andreei Tonciu aflaţi la iComedy sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 22.00, la Antena 1.

Vezi "iComedy" în avanpremieră sâmbătă dimineaţă la AntenaPlay.ro!

Se schimbă regulile la Mireasă pentru fiul meu. În această seară, de la 20:30, o altfel de gală!... La 20 de ani, Antena 1 dă cea mai tare petrecere! Super artişti concertează live la Iaşi, Timişoara şi Bucureşti...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x