Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Antena 1 investeste masiv in show-ul de cultura generala, Money Drop

Cu banii jos, cel mai recent proiect al lui Dan Negru se pregateste de start. Antena 1 a investit, in premiera, in aceasta toamna, o suma colosala, in inteligenta, „Cu banii jos”, fiind un show de cultura generala.  Filmarile au loc exclusiv in Turcia, intr-un decor spectaculos, astfel ca atat echipa cat si concurentii, printre care vedete cu greutate din showbiz-ul romanesc vor locui pe perioada filmarilor la Istanbul, intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume.

Dan Negru nu se zgarceste si duce in aceasta toamna vedetele din Romania, dar si oameni simpli la 5 stele. Primele filmari pentru cel mai revolutionar show de cultura generala vor lua startul in curand in Turcia, iar concurentii, deopotriva oameni simpli care vor sa isi puna cultura generala la incercare, si vedete care au acceptat provocarea de a arata ce stiu, vor face naveta Bucuresti-Istanbul si vor locui intr-unul dintre cele mai luxoase resorturi turistice din lume. Camere spatioase si cochete, cu preturi pornind de la 180 de euro pe noapte, o piscina imensa, spa si un restaurant dintre cele mai apreciate in zona sunt doar o parte dintre facilitatile de care se vor bucura concurentii primului sezon Cu banii jos, asta pe langa oportunitatea de a calatori in Turcia si a intra in cursa pentru marele premiu de 100.000 de euro. „Pretuim inteligenta si in acest sezon veti vedea in noul show o colectie de oameni frumosi, cu minti luminate”, promite Dan Negru.

Emoție, tensiune, inteligența și intrebari de cultura generala peste medie sunt doar o parte dintre promisiunile unuia dintre cele mai vandute formate tv din intreaga lume, pe care Antena 1 il aduce in aceasta toamna, in exclusivitate, in Romania. Mai mult decat atat, decorul este unul spectaculos si spectaculos este si faptul ca este singurul gameshow in care concurentii pornesc jocul cu toti banii pe masa, adica suma semnificativa de 100.000 de euro.

Recomandari