Căutare Live

Au chemat SMURD-ul pentru Maria Buza. Artistei i s-a facut rau in timpul repetitiilor pentru Te cunosc de undeva!

In spatele super show-ului Te cunosc de undeva! se ascund nu doar o echipa numeroasa de profesionisti, ci si multe ore de munca, determinare, ambitie si sacrificiu. De asta a dat dovada Maria Buza in pregatirea celei de-a doua editii a show-ului, atunci cand, desi nu se simtea tocmai bine a continuat sa repete si sa pregateasca numarul din show pana la epuizare. Artistei i s-a facut rau si producatorii au fost nevoiti sa cheme un echipaj SMURD.

Maria Buza a avut nevoie de ingrijiri medicale in cursul acestei saptamani, la repetitiile super show-ului Te cunosc de undeva!. Desi nu se simtea bine, actrita a decis sa vina in program normal la repetitii si, desi cei doi jurati profesori, Ozana Barabancea si Andrei Aradits i-au recomandat pauza vocala si repaos, Maria a continuat sa munceasca cot la cot cu ceilalti concurenti. Astfel, in ultima zi de repetitii producatorii au fost nevoiti sa apeleze la ajutorul unui echipaj SMURD. Artistei i s-a facut rau, si-a pierdut complet vocea si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Totul e bine cand se termina cu bine insa, astfel ca telespectatorii o vor putea vedea pe Maria Buza evoluand maine seara, de la 20.20, pe scena super show-ului Te cunosc de undeva!, numai la Antena 1.

Zeci de vedete nationale si internationale prind viata la „Te cunosc de undeva!" in interpretarea a opt artisti concurenti si sub privirile critice a patru jurati. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buza si Dan Helciug trec in fiecare saptamana prin transformari incredibile pentru a intra in pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi in fiecare editie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecarui show se va intocmi un clasament in functie de punctajele obtinute de fiecare. Vedetele concurenti lupta in fiecare editie pentru premii in bani, dar si un mare premiu, castigat in marea finala, editie in care publicul va decide cine merita sa castige. Sumele de bani castigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre acestia. Gazdele show-ului sunt Alina Puscas si Cosmin Selesi.

Mai multe infomatii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro si de pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Danyl Johnson, cea mai buna prima auditie din istoria X Factor!... „In premiera”: mafia fondurilor de vanatoare si victimele anorexiei in Romania, duminica seara, la Antena 3...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri