Antena Căutare

Dalma Kovacs canta in costumul popular al regretatului Liviu Vasilica, la "Te cunosc de undeva!"

In editia de miercuri, 30 octombrie, a show-ului “Te cunosc de undeva!”, Dalma va imbracat costumul popular al regretatului Liviu Vasilica si va canta alaturi de fiul acestuia, Florin.

Dalma Kovacs s-a transformat in Liviu Vasilica, celebru interpret de muzica populara plecat dintre noi in anul 2004, si a interpretat cantecul “Marine, la nunta ta”, acompaniata vocal de grupul Teleormanul.

“Nu pot sa-ti descriu emotiile pe care le am. E ceva special sa porti hainele cuiva care a cantat atatia ani in ele...”, a spus concurenta, vizibil emotionata.

“E foarte greu sa vii sa transformi pe cineva in tatal tau care nu mai este dar, totodata, ma si bucur, pentru ca si prin chestia asta putem sa ne amintim de Liviu Vasilica”, a marturisit fiul acestuia, Florin Vasilica, membru al grupului Teleormanul, la finele momentului artistic.

O noua editie “Te cunosc de undeva!” se difuzeaza miercuri, 30 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1!

Tensiuni la "Mireasa pentru fiul meu": Robert l-a amenintat pe Laurentiu, dupa ce acesta a incurajat-o pe Dian... X Factor: Ramona Manolache, prima concurenta care a luat patru de "DA"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x