De când s-a însurat, Răzvan Popescu de la ZU TV o să facă instrucţie în fiecare dimineaţă

Dj-ul Răzvan Popescu, pe care telespectatorii Zu tv îl pot şi vedea în fiecare seară, de la ora 22.00, alături de Flick, s-a însurat în week-endul trecut cu Angela, femeia pe care o iubeşte

Dj-ul Răzvan Popescu, pe care telespectatorii Zu tv îl pot şi vedea în fiecare seară, de la ora 22.00, alături de Flick, s-a însurat în week-endul trecut cu Angela, femeia pe care o iubeşte.

Cel care îi este părinte spiritual şi care i-a şi fost mărtor la cuninia civilă a fost Dan Negru, prezentatorul show-ului “Next Star”, de la Antena 1. “Pe Negru îl ştiu de 12 ani şi ştiu cât e de zgârcit. Evident că n-a avut loc de întors atunci ncând l-am rugat să ne fie naş şi, contra unei taxe modice, el acceptat. Nunta noastră, care va avea loc în toamnă, o să fie prima nuntă din România unde mirii vor da dar naşilor şi nu invers, aşa cum se obişnuieşte”, spune, cu umor, Răzvan Popescu.

Doamna Popescu are o meserie puţin obişnuită pentru o femeie: este ofiţer în cadrul Academiei Tehnice Militare din Bucureşti. “În fiecare dimineaţă sunt la inviorare, ce credeaţi. De cum se ivesc zorile, la mine-n casă e ca-n cazarmă: Deşteptarea! Drepţi!”, încheie în hohote de râsprezentatorul de la Zu tv.

Ce urări îi va face Flick colegului lui de emisiune cu ocazia căsătoriei, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 22.00, la “Popescu şi Flick”, de la Zu tv.

Ultimele știri