Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

În prima semifinală “Splash! Vedete la apă”, Tomi Giurgia se sărută pătimaș cu Deea înainte să se arunce în gol

Tomi Giurgia și Deea nu s-au despărțit în cele mai prietenoase condiții la încheierea filmărilor pentru “Temptation Island – Insula Iubirii”, reality-show-ul difuzat în această primăvară de Antena 1.

Tomi şi Deea, pe platformă la "Splash! Vedete la apă"

Tomi Giurgia și Deea nu s-au despărțit în cele mai prietenoase condiții la încheierea filmărilor pentru “Temptation Island – Insula Iubirii”, reality-show-ul difuzat în această primăvară de Antena 1. Cu toate astea, în semifinala “Splash! Vedete la apă” de vineri seară, de la ora 20.30, Deea și Tomi, “ispita” care a separat-o de fostul ei iubit, se comportă ca doi îndrăgostiți.

Deea vine la “Splash!” să-l susțină pe Tomi și să sară împreună de la platformă, chiar dacă ea are rău de înălțime și nu știe să înoate. “Pe Deea o cunosc de la “Insula Iubirii”, filmată în Thailanda, unde eu am fost capul răutăților și mi-am cam băgat coada în relația pe care o avea atunci. Cum Deea îmi este foarte dragă și între noi este ceva frumos, am zis să mă însoțească și să fie alături de mine în competiția aceasta”, spune Tomi.

Tomi şi Deea fac spectacol la "Splash! Vedete la apă"

La “Splash!”, cei doi sunt de nedespărțit. Se țin de mână, se încurajează și se susțin în tot ceea ce fac. Iar la platformă, în concurs, înainte să-și execute săriturile, se sărută pătimaș.

Ce-și spun cei doi și ce sărituri au pregătit, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 28 august, de la ora 20.30, numai la “Splash! vedete la apă”.

Vezi toate momentele din emisiune pe splash.a1.ro!

Recomandari