Căutare Live

L-a jucat pe degete iar acum îl lasă cu ochii în soare! "Mă sufocă, nu mai ştiu cum să îl evit!". Cătălina, ispita care stârneşte confuzie, gelozie şi ameninţări

Totul a început ca un joc. S-a apropiat de Alin şi apoi de Cristi, dar lucrurile au luat o turnură neaşteptată


Totul a început ca un joc. S-a apropiat de Alin şi apoi de Cristi, dar lucrurile au luat o turnură neaşteptată

Ameninţări, şicanări, gelozie! Asta a reuşit Cătălina să stârnească în doar trei zile petrecute pe insulă între băieţi. Alin şi Cristi luptă pentru atenţia ispitei, dar doar unul are şanse să câştige.

“Cristi a înţeles totul greşit. Mi-am dat seama după petrecerea din piscină. Mă sufocă şi nu mai am spaţiu. E clar că se îndreaptă într-o direcţie în care eu nu vreau să merg. Nu mai ştiu cum să îl evit”, a recunoscut ispită.

Aşadar, câştigătorul este… ALIN!

FOTO: Îţi mai aminteşti de Edina, câştigătoarea primului sezon "Mireasă pentru fiul meu"? Uite ce s-a ales de ... La asta CLAR nu te aşteptai! Cheloo a mãrturisit în ce magazin nu a intrat niciodatã în viaţa lui...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri