Căutare Live

L-a jucat pe degete iar acum îl lasă cu ochii în soare! "Mă sufocă, nu mai ştiu cum să îl evit!". Cătălina, ispita care stârneşte confuzie, gelozie şi ameninţări

Totul a început ca un joc. S-a apropiat de Alin şi apoi de Cristi, dar lucrurile au luat o turnură neaşteptată


Totul a început ca un joc. S-a apropiat de Alin şi apoi de Cristi, dar lucrurile au luat o turnură neaşteptată

Ameninţări, şicanări, gelozie! Asta a reuşit Cătălina să stârnească în doar trei zile petrecute pe insulă între băieţi. Alin şi Cristi luptă pentru atenţia ispitei, dar doar unul are şanse să câştige.

“Cristi a înţeles totul greşit. Mi-am dat seama după petrecerea din piscină. Mă sufocă şi nu mai am spaţiu. E clar că se îndreaptă într-o direcţie în care eu nu vreau să merg. Nu mai ştiu cum să îl evit”, a recunoscut ispită.

Aşadar, câştigătorul este… ALIN!

Doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" sunt mai fericiţi ca niciodată! Anunţul care i-a înduioşa... La asta CLAR nu te aşteptai! Cheloo a mãrturisit în ce magazin nu a intrat niciodatã în viaţa lui...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri