Căutare Live

L-a jucat pe degete iar acum îl lasă cu ochii în soare! "Mă sufocă, nu mai ştiu cum să îl evit!". Cătălina, ispita care stârneşte confuzie, gelozie şi ameninţări

Totul a început ca un joc. S-a apropiat de Alin şi apoi de Cristi, dar lucrurile au luat o turnură neaşteptată


Totul a început ca un joc. S-a apropiat de Alin şi apoi de Cristi, dar lucrurile au luat o turnură neaşteptată

Ameninţări, şicanări, gelozie! Asta a reuşit Cătălina să stârnească în doar trei zile petrecute pe insulă între băieţi. Alin şi Cristi luptă pentru atenţia ispitei, dar doar unul are şanse să câştige.

“Cristi a înţeles totul greşit. Mi-am dat seama după petrecerea din piscină. Mă sufocă şi nu mai am spaţiu. E clar că se îndreaptă într-o direcţie în care eu nu vreau să merg. Nu mai ştiu cum să îl evit”, a recunoscut ispită.

Aşadar, câştigătorul este… ALIN!

Doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" sunt mai fericiţi ca niciodată! Anunţul care i-a înduioşa... La asta CLAR nu te aşteptai! Cheloo a mãrturisit în ce magazin nu a intrat niciodatã în viaţa lui...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri