Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Liviu Vârciu, un Don Juan al apei la care a plouat cu note de 2 și 3! Alergat cu joarda de Nea Mărin, a făcut circ pe platformă

Îl știm, e cuceritorul, Don Juan-ul, frumosul, talentatul! (Doamne!, câte talente). E Liviuuuuuuuuu Vârciuuuu!

Îl știm, e cuceritorul, Don Juan-ul, frumosul, talentatul! (Doamne!, câte talente). E Liviuuuuuuuuu Vârciuuuu!

Născut la Constanța, iubitor al apei, Liviu a acceptat provocarea de a participa la cel mai tare show al verii: Splash! Vedete la apă.

Ajuns la bazinul din Bacău, Vârciu s-a panicat atunci când s-a urcat pe platformă, dar să nu credeți că asta l-a descurajat. Printre glumele colegilor, "ia uite-l, s-a dus la fund și nu mai iese" și explicațiile antrenoarei, Liviu a perseverat și a bifat o săritură de la trei metri.

Momentul lui Vârciu n-a fost însă lipsit de evenimente, asta pentru că la bazinul olimpic de la Bacău, chiar înainte de săritură, și-a făcut apariția "bunul" său prieten, Nea Mărin. Evident, n-a venit singur, ci însoțit de celebra sa joardă, numai bună de pus pe spinarea lui Vârciu.

Chiar dacă n-a fost cea mai bună săritură, jurul s-a amuzat copios și a apreciat dorința lui Liviu de a nu dezamăgi pe nimeni. A curs cu 2 și 3, dar n-a mai contat... Liviu rămâne un Don Juan!

Toate momentele sunt pe splash.a1.ro!

Recomandari